Хотів провести діагностику інжектора - поїхав на Bosch сервіс (Кульпарківська) - а там дядько відкрив капот і сказав що нічого зробити не може - бо тут повний інжектор діджіфан (здається правильно повторив) - друзі, порадьте де того агрегата дешево можна перевірити (крім Алексу).
Відповідь: Де перевірити інжектор? Topol я тобі вже 10 раз казав де! Але ти шось чи глухий чи шо На базарі на артема є два дяьки які то прикольно роблять і все звіряють Коштувало мені то 40 грн Розташування - якшо спускатись дорогою попри гетьман до базарчику нижнього то після повороту на базарчик будуть сині ворота... рядом стіл замовлень запчастин, підходиш і кажеш шо тре глянути на інжектор і домовляєшся на коли
Відповідь: Де перевірити інжектор? Topol, ти теж вирішив погратися з інжектором? В тебе з ним проблеми чи ти просто так для заспокоєння душі? Раніше я теж заїжав на Бош-Сервіс, таке враження що той сервіс не по інжекторах. Мене з моїм моноінжектором теж відправили на всі сторони, навіть дивитися не захотіли. Добре що хоч спитали чого приїхав. А я кажу що ніби проблем немає, але є непонятки з холодним пуском. У відповідь отримав - що ти мол хочеш від тої машини, коли вона стара і їм влом дивитися. Fly, ті дядьки на базарі мають стенд (обладнання) чи на око дивляться? Які саме роботи проводять, тільки регулювання чи може ще й форсунки можна почистити? Проблем не виникало після їхньої звірки?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Дякую, Fly. А на рахунок глухоти - ось єдина, мля, відповідь від тебе, коли я тебе питав::twisted: >>Не скажу >>Так шо п#з#уй на алекс
Відповідь: Де перевірити інжектор? В мене також проблеми з холодною машиною - заводиться правда з пів-оберта - але після кількох секунд роботи двигун глохне. Після третьої четвертої спроби - все гаразд. Насос новий, форсунки почищені - якого дідька їй ще бракує?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Topol а вот не тре було мій пасат обзивати П.С. ти мені ше 20 баксів винен Sergio є стенд Всьо є і форсунки можна чистити Шо найбільше там подобається так то оперативність і пунктуальність і ціни теж
Відповідь: Де перевірити інжектор? Якщо машина на холодну глохне, то перевір датчик температури -- 90%, що то він. Машина кожен раз глохне на холодну, чи бувають випадки, що заводиться нормально?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Кожен раз, коли завести і дати газу - все робить нормально. Якщо ж не трогати газ - глохне чортяка за пару сек.
Відповідь: Де перевірити інжектор? Якщо діагностика результату не дасть, що найбільш ймовірне (бо це 90р і там мало всього є), то раджупочистити форсунки, але нормальним методом -- знімаючи і ставлячи на стенд, а то деякі "умнікі" беруть і підключаються до системи ніц не знімаючи і чистять, ще й притому говорячи, що так найкраще.
Відповідь: Де перевірити інжектор? rocker Прикинь сам Знімаючи форсунку ти можеш побачити на ній ущільнювач який від кожного знімання коцається. Питання... коли ставлять назад ущільнювачі міняють? НІ! І шо від того стає тіки кращее двіжку? А підлючачи до системи топлива хімію (яка і на стенді бігає через форсунки) хоча би бережуть ущільнювачі і заодно чистять камеру згорання ВОТ
Відповідь: Де перевірити інжектор? Я б на твому місці з тим не бавився - лити хімію невідомого складу в камеру згоряння це може бути те саме, що відкручувати свічки і заливати воду з милом і піском, щоб дзеркало циліндра прикольніше блистіло8) Якщо прокладки втратили еластичність, іх треба міняти. Так само чистка форсунок завжди помагає менше ніж заміна.
Відповідь: Де перевірити інжектор? В мене недавно почалось майже те саме. На холодну після заводки може заглохнути, і якщо при розгоні різко тиснеш на газ - теж дужиться. Потім ніби прорве - і вже все ОК. Що за єрунда?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Поїдемо до тих Флаївських дядьків і перевіримось. Флай, сині ворота - по якій стороні, якщо йти од Гетьмана вниз?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Та поїхав би з тобою, але з завтрішнього дня виходжу з відпустки, то не знаю коли зможу вирватись. Якщо Тобі не горить то може на колись разом поїдем? Fly, а в суботу вони працюють? Може в Них який телефончик э щоб попередньо домовитись?
Відповідь: Де перевірити інжектор? Topol, Avsel, якщо точніше, то спускаєшся вниз попри Гетьман, минаєш заправку за Гетьманом, далі проїжджаєш попри стоянку далі вниз і повертаєш наліво до базару. Недоїжджаючи до базару навпроти 5-ти поверхового житлового будинку є двоє воріт сірого кольору а між ними будка "Стіл замовлень". Ти йдеш в ліві ворота, за якими є сині гаражні ворота. Ось там вони й тусуються. Правда в суботу і неділю вони не працюють. Я питався. Є інший варіант по інжекторах, який мені дійсно сподобався. Як ви вже знаєте в мене є проблеми з холодним пуском і машина стлала туповатою (писав в своїй гілці в форумі http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=189).
Відповідь: Де перевірити інжектор? Спасибі Sergio! Topol, ну то як, може разом з'їздимо чи може біля південного поїдем???
Відповідь: Де перевірити інжектор? Знаю в Стрию на Сколівській (не сервіс) на гаражах хлопаки мають стенд, діагностика і настройка коштували мені 50 грн.
Відповідь: Де перевірити інжектор? Є таких багато. я мав проблеми з Audi-80 1,8 механічним інжектором, і мені допоміг тільки один майстер на лівандівці. Добре зробив машина зразу почала їхати краще. Якщо цікавить: Його звати Орест і телефон 8 067 674 33 89
Відповідь: Де перевірити інжектор? Майстри на Перфецького помогли. Дякую, Флаю. Несправний був датчик холостого ходу - навіть не не справний, а погано відрегульований. Взяли 50 грн. Тепер все ок - не глохне нахолодно, тримає оберти стабільно.