Де у львові можна відкатати/відремонтувати легкосплавні диски?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем bass, 30 гру 2014.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Де у Львові можна відкатати/відремонтувати легкосплавні диски?

Терміново потрібно! Бо вчора так попав в яму правою стороною, що обидва колеса тепер не тримають тиску і за день повний нуль :sad:

2. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Знаю на Зеленій біля Арсену на території фрезерного заводу є шиномонтаж, в них там є все необхідне, на Богданівській перед переїздом є шиномонтаж, вони також таке роблять, а взагалі такі роботи виконують на всіх повноцінних шиномонтажах, питання більше в ціні, зараз якщо Р16 то за диск треба дати напевне не менше 80 грн.

3. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Хороший шиномонтаж є на Трускавецькій, він дуже давно там, і років 10 назад вже ремонтували, відновлювали легкосплавні диски. Знаходиться метрів 30 від Стрийської.

4. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Біля Арсену, там де магазин/склад б/у шин сам робив. Ціна 15 була 75 грн літом. Ще катають на вулканізації "Під Сихівським мостом".

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    @Олег М. рівняє, правда не у Львові, а в Городку

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Дякую.
    Відкатав свої біля південного, в 5му Скнилівському провулку. Все зробили швидко якісно і ціни ніби нормальні = 320грн за катання двох дисків + балансування всіх 4х. І це при зарашньому курсі доляра ;)

7. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Додам ще одну точку:
    біля заправки Лукойл - шиномонтаж- мийка, виїзд зі Львова зі сторони Ашану, за кільцевою дорогою.
    ціни приємні, роботою радують. Користувався 3 - 4 рази.

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    то мабудь koleso.lviv.ua, на бмв клюбі там одні нарікання на них - я натрапив коли вчора шукав куди податися...

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    можливо БіМеВешніки нарікають, можливо якийсь конфлікт, бізнес і т.п., якщо не помиляюсь, то колись той клюб їх рекламував, але там я катава навіть після сильного удару з виворотом, там же катав диски для wanted... Як на мене, то хлопці порядні. А може мені просто фартануло, що ненакосячили.

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Підтверджую. Роман возив туди мої диски, всі 4. Як сказали мені на сервісі, де резину надівав: до катання- "та їм вже все, під.дєц "
    після катання - "оуїти, афігенно зробили, майже ідеальні"
    грузиків на них вчепили мінімум. Єдине, так це зовні центральний отвір був вужчий від місця яким на ступицю заходить, тому їм в станок не залазив, мусіли підпиляти і зробили це трохи не акуратно, якщо придивитись, але там і так закриває ковпачок, тому пофіг. В загальному я задоволений.
    Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)