Де у Львові можна відкатати/відремонтувати легкосплавні диски? Терміново потрібно! Бо вчора так попав в яму правою стороною, що обидва колеса тепер не тримають тиску і за день повний нуль
Знаю на Зеленій біля Арсену на території фрезерного заводу є шиномонтаж, в них там є все необхідне, на Богданівській перед переїздом є шиномонтаж, вони також таке роблять, а взагалі такі роботи виконують на всіх повноцінних шиномонтажах, питання більше в ціні, зараз якщо Р16 то за диск треба дати напевне не менше 80 грн.
Хороший шиномонтаж є на Трускавецькій, він дуже давно там, і років 10 назад вже ремонтували, відновлювали легкосплавні диски. Знаходиться метрів 30 від Стрийської.
Біля Арсену, там де магазин/склад б/у шин сам робив. Ціна 15 була 75 грн літом. Ще катають на вулканізації "Під Сихівським мостом".
Дякую. Відкатав свої біля південного, в 5му Скнилівському провулку. Все зробили швидко якісно і ціни ніби нормальні = 320грн за катання двох дисків + балансування всіх 4х. І це при зарашньому курсі доляра
Додам ще одну точку: біля заправки Лукойл - шиномонтаж- мийка, виїзд зі Львова зі сторони Ашану, за кільцевою дорогою. ціни приємні, роботою радують. Користувався 3 - 4 рази.
то мабудь koleso.lviv.ua, на бмв клюбі там одні нарікання на них - я натрапив коли вчора шукав куди податися...
можливо БіМеВешніки нарікають, можливо якийсь конфлікт, бізнес і т.п., якщо не помиляюсь, то колись той клюб їх рекламував, але там я катава навіть після сильного удару з виворотом, там же катав диски для wanted... Як на мене, то хлопці порядні. А може мені просто фартануло, що ненакосячили.
Підтверджую. Роман возив туди мої диски, всі 4. Як сказали мені на сервісі, де резину надівав: до катання- "та їм вже все, під.дєц " після катання - "оуїти, афігенно зробили, майже ідеальні" грузиків на них вчепили мінімум. Єдине, так це зовні центральний отвір був вужчий від місця яким на ступицю заходить, тому їм в станок не залазив, мусіли підпиляти і зробили це трохи не акуратно, якщо придивитись, але там і так закриває ковпачок, тому пофіг. В загальному я задоволений. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2