Де заклеють дірку в бампері?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Nick Wolf, 24 бер 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В задньому бампері для чогось (цікаво для чого?) була вирізана квадратна дірка. Стоїть питання її заклеїти, заварити, залатати чи ще щось так щоб надовго. Фото додаю. Підкажіть, будь-ласка, де можна це зробити. Мені достатньо буде просто залатати цю діру. Але раз вона вже є, і знаючи наскільки тут творчі люди збираються, то можна поставити задню камеру разом з потужним фонарем чи без... Чи ще хтось щось запропонує... Але щось серйозне пропонуйте. Зголосіться хто що може зробити і за скільки або де можуть заглушити це діло :)

Наперед вдячний.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Простіше всього:
    Зніми свій бампер, виріж такий же прямокутник (ідеально підігнати поможе точило)
    З задньої сторони запаяй цей квадрат звичайним паяльником.
    Матеріал з якого вирізати прямокутники можу дати - маю два старі покоцані бампера від Г2

Інакше їдь по майстернях які паяють бампера, вони мабуть зроблять краще. Одна з них є (принаймні була) ззаду бувшого будинку побуту на перехресті Виговського-Патона. Там 2 бокса з вивіскою "Автоскло"

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ага, згоден з Саса, то самому залатати нєфіг шо...

Хороша майстерня на Тролейбусній, прямо біля заїзду в тролейбусний парк. Не думаю шо дорого буде кошувати дирка маленька. Їдь питай.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Зробив на Тролейбусній за 80 грн. Виявляється то дійсно нема що робити, хіба ж я знав :) Я думав там якась байда типу спеціальний паяльник + клеї + хто зна що. А так і я сам міг. Але що тепер... Тепер комусь тільки так і буду радити - звичайний паяльник якщо вміє тримати в руках, то до Sasa за матеріалом, паяльник в розетку і вперед.

Тепер нова проблема - фарбувати бампер весь, бо то видно ще більше чим та діра була :) Пропонують за 400 грн. за три години. Хто зробить дешевше (не йде мова за швидше, але в пічку машину більше не дам)?

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Хз, хібашо ти хочеш фарбувати бампера в колір кузова. Я свої раз в рік фарбую чорною фарбою з балона за 25грн. Виглядає нормально)

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Малось на увазі в колір кузова. Бо то прийдеться і передній бампер малювати чорним. Не знаю, як буде виглядати. Але найбільше цікавить що за фарба, що вона не лущиться через місяць і де можна купити.

7. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    спеціально для бамперів,виглядає класно,на рахунок -"чи не лущиться" вже два місяці і нічого ... ціна ~50грн, купляв в "МЕТРО"

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дякую, буду шукати. А по кольорам? Чи є тільки чорний? Але ціна 50 грн. навпроти 450 за покраску бампера це круто

9. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    я бачив тільки чорний !

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А смысл ?

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Бампери що передній що задній помальовані у колір машини. І тому що чорне, що кольорове мабуть не піде. Хоча якимось таким балончиком то невеличке місце я би запшикав, якщо би був колір подібний до мого. Але чорним певно не.

12. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Все залежить від того в якому стані твоє авто, і чи вартує воно покраски тих бамперів. А взагалі якщо реально гарно красити то 400 грн не дорого, тільки якісна фарба коштує 200 грн за 100 грам, та й щоб покрасити треба ще заматувати обезжирити, відполірувати, потім 3 слоя фарби кожна з поліровкою і можливо ще й лак. А якщо машина вся пошарпана, а ще й продавати будеш тоді бери балончик і щороку підфарбовуй. Подивись уважно на машину і скажи собі що ти хочеш отримати якість чи просто покрасити.вибір за тобою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)