Треба 5 кубів дошки трийцятки і 2 куба бруска 50х50. Хто знає якісь пилорами, щоб можна було то все закупити по гуманній ціні?
Я так зрозумів то тобі на бункер... Шукай готові щити на опалубку в оренду - дешевше буде.... попитай в селі хтось хто недавно будував точно має
Я так і шукаю, але оскільки пошуки поки що не дуже успішні, то думаю про те, щоб закупити своє. Тим більше значна частина дошки потім може бути використана для перекриття.
та то під Львовом, але то не показник. Зі Львова може бути дорожче, ніж якщо везти напряму з якоїсь пилорами навіть за 100 кілометрів
Тільки що проконсультувався з людиною що займається деревом. Найдешевше оказується шукають по Ваш магазин - можна знайти і по 600- 700 грн куб і там же можна знайти опалубку... по всіх гуртівнях починаючи з 1100... пилорами з 900, але дешеві пилорами далеко і транспорт багато зїсть,а 7 кубів то мало щоб з далека везти.
Ігоре, можеш передзвонити моєму батькові 067-9447405 Микола. Займається лісопилкою і виробами з дерева більше 20 років, можливо щось має в наявності.
Дякую, може скористаюся. Завтра вранці ще заскочу на одну будову по сусідству, там якраз опалубку зняли, може дадуть на прокат