Де затарюватись деревиною?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 3 лис 2013.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Треба 5 кубів дошки трийцятки і 2 куба бруска 50х50.

Хто знає якісь пилорами, щоб можна було то все закупити по гуманній ціні?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Я так зрозумів то тобі на бункер... Шукай готові щити на опалубку в оренду - дешевше буде.... попитай в селі хтось хто недавно будував точно має

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я так і шукаю, але оскільки пошуки поки що не дуже успішні, то думаю про те, щоб закупити своє. Тим більше значна частина дошки потім може бути використана для перекриття.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Навряд бо дошка поріжеться на коротші. А в якому то місці мо знаю там когось

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    та то під Львовом, але то не показник. Зі Львова може бути дорожче, ніж якщо везти напряму з якоїсь пилорами навіть за 100 кілометрів

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Тільки що проконсультувався з людиною що займається деревом. Найдешевше оказується шукають по Ваш магазин - можна знайти і по 600- 700 грн куб і там же можна знайти опалубку... по всіх гуртівнях починаючи з 1100... пилорами з 900, але дешеві пилорами далеко і транспорт багато зїсть,а 7 кубів то мало щоб з далека везти.

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Ігоре, можеш передзвонити моєму батькові 067-9447405 Микола. Займається лісопилкою і виробами з дерева більше 20 років, можливо щось має в наявності.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Дякую, може скористаюся.

Завтра вранці ще заскочу на одну будову по сусідству, там якраз опалубку зняли, може дадуть на прокат

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)