Діагностика паливної системи

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GEO, 22 гру 2006.

1. GEO

GEO Новачок

WV Passat B3 1.8RP 1989
    В пасат Б3 двигун 1,8 МІ Розхід по паспорту на трасі -6л, а в мене при доволі спокійній їзьді 8,5-9л (по трасі). Може хтось щось порадить або де можна зробити толкову діагностику, а то куди не приїду - майстри-олені.

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Діагностика паливної системи

як на мене справді трішки забагато.
    в мене 9 по трасі на коробці автомат і на клімі так бере.
    скільки авто проїхало вже?
    на що хоч підозру робиш сам?
    пошукаю на сайті контакти скину. хоча в попередніх форумах е толкові майстри.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Щоби сказати причину, треба як мінімум вислухати, після чого і як це почалося. Якщо не було видимих різких причин, варто розпочинати з бадання каталізатора і лямбда-зонду. Потім варто перейти до чистки і регулювання системи вприску і повітряного тракту.

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

вот в мен6е 1,8 МІ хоч і на гольфі то бере по трасі 8-8,5 літра ая то думав шо то нормально.

5. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

на стрийській недоїжджаючи до автовокзалу є зліва гаражний кооператив - там кантора є яка робить інжектори, всім завідує така пані Наталя, до неї і звертайся. зроблять діагностику а як треба то замінять лямбда зонд або термостат.

6. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

На твому Гольфі то нормально, був Варіант і 15 жерло, за то як їхало....як їхало...
    (тиск в системі великий)

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а шо то був за варіант
    то як шо тиск збільшити то ше скорше поїде чи шо ?
    стукни мені в аську може ше шось нового про свою машину довідаюся !

8. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

Можеш якось докладніше пояснити куди їхати? А телефон туди є?

9. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

В тата перед Б5 був Б4 1.6 І брав 6-7.5 л. по трасі!!! а в паспорті писало макс 6л. такшо паспорт незавжди правий!! зараз на Б5 в паспорті пише шо по трасі 5л. а при швидкості до 140 він в мене бере 3.4 -3.9л. і зновуш таки паспорт брене:evil: :mrgreen:

10. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Аvsel - там видно, гаражі зліва як їхати зі львова десь метрів за 200 до світлофора на якому поворот до атовокзалу.
    на самому гаражному коперативі їдеш зразу в перший ряд і майже до кінця. там буде видно - багато машин і на гаражі пише шо ремонт інжекторів.

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

там замахаєшся в черзі стояти

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

В мене був колись жигуль, який їв по трасі 9 літрів стабільно. Коли я поїхав на ньому у Варшаву 9 літрів перетворилися на 7,7 (засікав точно, по доливці до повного баку). Та сама ситуація по поїздці в Будапешт. Так що у великій мірі це залежить від якості бензину і асфальту. Для цікавості, вплив асфальтового покриття можна перевірити по дорозі зі Сколе до Стрия - розхід падає суттєво, бортовий комп показує на 1,5-2 літри менше. Якщо до цього додати добру нафту і економні колеса - думаю, можна буде суттєво перегнати паспорт.

13. Avsel

Avsel Місцевий

Як їхати зі Львова, то поворот праворуч за фігурою Матері Божої (тоді вже будуть зліва гаражі). - так точніше буде - я вже зрозумів. Був там колись. Того пацана Серьожа звати, а Наташа то вроді його жінка. Я ж писав десь: сказали вони мені що в мене прокладки на бензонасосі резинової не було. Тоді ніби почала нормально заводитись. А через 2 міс. - знову проблеми. Правда тепер трохи інші симптоми.

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

гммм... В мене Остін колись більше брав - там по трасі 3,5 стабільно було...

15. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

за то і народ купляє дизелі, ми на море 1300км. на одному баці доїжджаєм + вертаємось на заправку (бак стандартний)

16. Avsel

Avsel Місцевий

Круто. До-речі, на рахунок В3 ти трохи не правду написав. Там 1.9 ТДІ є ще з потужністю 90 к.с(що як на мене досить нормально).

17. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Б3 випускався до 94р. аомойму тоді було тільки TD а не TDI це трошки інакше ТД ма 90 коняк а ТДІ 110 при 89кв. а якщоТДІ з червоною буквоюДІ то 130 коняк!!!

18. Avsel

Avsel Місцевий

Ну так.

19. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

20. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)