диски

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем chokolapka, 6 лип 2012.

1. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    народ порадьте шось толкове:
    хочу прикупити собі диски і літню гуму р15 (зараз 14), але всі знайомі і шиномонтажник радять не брати, бо з нашими дорогами, вбю ходову, диски і шини і буду частим в них клієнтом ...
    хто, що скаже, чи варте воно того ?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В мене R18 з профілем гуми 40. За 70 тисяч км по Україні жодної гулі, вмятини чи проблеми.

3. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    в мене на г2 і на корі р15 проблем ніяких,головне щоб мотор прохавав більші колеса.

4. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    а як на рахунок неправильних показів спідометра і розходу палива ?

5. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    По спідометру все залежить як підбереш гуму до дисків:

Якщо були Р 14 а поміняти на 15 притому профіль залишити тим самим - буде похибка, якщо на 15 взяти тонший профіль - не буде,, бо розмір колеса буде таким самим.

По розходу: все залежить не від діаметру а від ширини колеса і його ваги. Але 15-ка легкосплавна часто навіть легша від 14-го сталюка, а по ширині -як собі підбереш. візьмеш 215 - буде більше, а машина в поворотах стійкіша і руль крутитиметься важче. а 185-195 - не повинно суттєво змінити

6. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    ну ось і вирішив, тепер треба лише знайти хороший варіант дисків з гумою :)

7. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    вот посмотри http://www.passat3.ru/razmery-shin-diskov-kolyos-folksvagen-passat-v3-v4/, в статье есть визуальный шинно-дисковый калькулятор, подставляешь нужные размеры и всё увидишь визуально и написано какие размеры куда гуляют, есть и таблица взаимозаменяемых размеров....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)