Для тих кому скучно і хто має "план" на вечір

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Drapula, 22 січ 2009.

1. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Наскільки я розумію є в нас народ кому скучно від з'їзду до з'їзду, тому в даній темі пропоную викладати наступні речі:
    1. Хтось має намір кудась піти і шукає компанію (кіно, диско, більярд, паб, тощо)
    2. Хтось "шось" має і немає з ким "то" випити чи викурити:drinks:
    3. У когось на одного є більше ніж одна і тої (тих) не жалко друзям:kiss3:
    4. Хтось має бажання полежати під машиною і потребує допомоги
    5. І т.д і т.п.
    Тобто одні забивають "стріли" а інші складають кампанію
    P.S. Поки складав тему домовився з Solarisом сьогодні на 20.00 в аквапарк, так що кому не ліньки на абордаж
    костюм як я казав "тройка": труси майка і куфайка

• Подобається Подобається x 2
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    та-та можна піди помочити іічькі :nyam2:

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Думаєш багато народу підпишеться?
    Я майже кожен вечір свого корча ломаю в гаражі. Сьогодні наприклад буду патрубки ОР міняти і інжектор крутити, якшо хтось хоче вимазатись в антифризі з маслом, занюхати бєнзи, побачити процес настройки жоптроніка, повтикати в мому гаражі і подавати ключі - велкам з 20.00, гараж біля стадіону "Лісотех" в кінці вул. Природної, біля стоянки наліво вниз і на 2-й ярус, 52 бокс (або в сторожа питати маньяка на чорному ричащому не-відомо-чому з яскравим світлом, бувшого мотоцикліста). Або на моб. 067 3100836.

• Подобається Подобається x 1
  4. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    о ззадоволенням, але в інший день бо бач вже сьогодні забилися з Соляром, а після "баньки" мазатись то трохи не то, якось запланую перед походом до води...обовязково
    P.S. Думаю і переконаний такі зустрічі сприятимуть згуртованості колективу, покращенню технічної і не тільки грамотності

5. Solaris

Solaris Аксакал

Drapula, їдем до нього нині :)

6. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    забиваєм на аквапарк? Льогко! Всі до МАРКА...скупаємось в маслі

Останнє редагування: 22 січ 2009
  7. Solaris

Solaris Аксакал

та бо в мене плавки в малої і ті дєвки без купальників.. а так поїдем шось поламаєм може або хоч засмердимося :D
    Markell, може ми би тебе підібрали шоб не пиляв без машини??

Останнє редагування: 22 січ 2009
  8. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    як буду мати змогу то сразу подзвоню:yahoo:

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Та в мене гараж 5 хв ходи від хати, от зара тіки за патрубком придецця пиляти.
    пи.си. нафіг вам міняти аквапарк на сирий холодний смердючий гараж з іржавим тарапалом, яке злісно матюкаючись ламає злий брудний чувак з задатками маніакально-депресивного синдрому? Подумайте добре....

10. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Блін тільки недавно приперся додому і прочитав цю тему.... з запізненням, а тоб теж подивився як "ломають" VW, або навіть не тільки подивився ай приняв активну участь :D

11. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Давай на мини-мото поганяем на карто-дроме )))а то мне нескем !

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Та я б з задоволенням, але...незнаю коли буду в Харкові.
    пи.си. Респект Драпулі і Солярісу за те, шо таки приїхали до мене в гараж і героїчно вистояли до самого кінця в клубах киплячого антифрізу під акомпанемент ричащого корчвагена, промінявши на це аквапарк.
    пи.пи.си. Сподіваюсь найближчим часом перебратись в великий гараж з пічкою на дровах, де затарившись пивом буду клеїти шумку на гольфа. Про час і місце повідомлю додатково))).

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    готовий виступити в американці, треба потримати кий за останні 2 чи 3 роки, бо забуду яким боком бити :)

14. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    З превиликим задоволенням зіставлю компанію на більярді (російському або снукері)

15. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Поддерживаю идею с бильярдом и чемпионатом!!:good:

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    +1 за чемпіонат по російському! Давайте складем загальний список учасників і визначим час і місце проведення. Хто візьме на себе організаційні функції?

17. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Lubas +1 Суперова ідея з більярдом і чемпіонатом! Підтримую і готовий прийняти участь, як в чемпіонаті так і в треніровочках :)

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Місце проведення однозначно "Власта" біля ска! Там більярдний центр, все на високому рівні, кращого у Львові я ще не бачив... Година гри у робочі будні становить 27грн за великий російський стіл, потім шось 38грн після 17ї. У вихідні ще дорожче... "8 зранку і після 17ї відповідно більше... Так що час треба в будній день зранку десь)) Ну або навіть в вихідні але зранку, потім багато народу буває.
    Списки і турнірну таблицю скласти не проблема, головне щоб відписалися всі хто прийме участь. Далі методом жеребкування ділимося на групи. Граєм до переможного кінця і оплачуємо все) Переможець не скидається))) Треба порахувати кількість чоловік і прикинути скільки то по часу займе... В середньому одна партія від 5 до 15 хвилин займає.

19. Solaris

Solaris Аксакал

я думаю шо то треба робити після роботи в будній день..

20. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    А в яких більярдних ти ше був -інтересно з чого ти вибирав.Як на мене то краще за еффе немає.
    Турніри граються не групами а сітками

як то має виглядати -один зіграє менше другий більше часу,а платити одинаково?
    Пропоную сітку-партії до двох перемог(чи до трьох)-програвший платить за час тої зустрічі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)