Народ! DomInIc народився! Вітаю і бажаю веселого молодого життя без проблем, але з приємними турботами (невеличкими ) - для того, щоби цінувати те, що маєш. Вірних друзів і гарних товаришок
Я теж вітаю Бажаю, щоб завжди було бажання і можливість досягати нових висот і звершень, тому що сенс життя полягає у завоюванні невідомого і вічному прагненні пізнати більше! Здоров"я, успіхів, любові, достатку і задоволення від кожного прожитого дня
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсють тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться ! Доречі,чекаємо тебе на твоєму VW-агені, ти цього давно хотів
Молодий хлопака, звихнений на VAG-ах, як і багато хто з бувальців цього закладу під назвою "Форум Львівського Фольксваген Клюбу". Познайомитися можна на з"їзді. Буває досить часто. Контактний. Веселий. Приємний. Ініціативний. Не п"є, не курить. Їздить ровером без огляду на погоду.