Встановив собі МФА, та от є проблема з показами температури масла та повітря. Температуру маса взагалі не показує (прочерки), а температура повітря постійно 50 градусів. Проводку провірир, продзвонюється від датчиків до фішки на приборці. Проблема мабуть з датчиками або приборкою. Можливо в когось є приборка від Гольфа 3 з МФА (бензин), щоб перевірити, або датчики. Може хтось вже з таким зустрчався?
чогось мені здаэться, що грішити на панель немаэ сенсу, інше ж вона показуэ. Скоріше всього з датчиками проблема.Ще на додачу, візьми датчик той що на повітря і протестуй його, поміряй що він видаэ вольти чи ампери, засунь в морозілку, чи з фена подуй на нього покази мали б мінятись при справному датчику..
вольти з усіх відомих мені датчиків видає тільки лямбда На датчиках температури ж слід міряти опір. А якщо нічого не показує чи показує максимум то датчиків просто нема.
Підкажіть будь-ласка як перевірити панель приладів. Датчик при зміні температури змінює свої показники. Навіть як на нього хукнути показники міняються, а на приборці стабільно 50. Показник температури масла взагалі нічого не показує (--.-). Як писав в першому пості, проводку прозвонив, проблем нема. Приборка гроші коштує, а висувати претензії продавцю не переконавшись на 100%, що дійсно несправна панель приладів, не хочу. Допоможіть порадою, а може хтось зголоситься підключити мою панель приладів до свого авта, або дасть на 5 хв. свою щоб підключити до моєї машини. Буду дуже вдячний, хотілось би швидше взнати причину неполадки.
На датчик повітря оба контакти (сигнал і маса) ідуть від панелі, а температури від панелі сигнал, а земля на корпусі. в дротах проблем нема, та й в контакті між датчиком темп масла і блоком також мабуть є. А от чи з панель приладіви добре виходять? В кого є МФА, не пробували провести тест: http://vento-club.com/forum/46-2310-1 в кінці першого посту. В мене при цьому видає тільки 3 результати: миттєвий розхід, температуру масла (--.-) і повітря (50 град). Незалежно чи в положенні 1 чи 2.
можу в себе твою приборку підключити. але я в Луцьку і до ЛЬвова не збираюсь. Хібащо маршруткою тудасюда передавати
Панель перевірив, дякую хлопцям з шроту на Зеленій. Проблема не в панелі. В кого ще які ідеї? Датчик масла можливо і не добрий, але ж датчик т.повітря свій опір міняє при зміні температури. Тож навіть якби цей опір не відповідав дійсності, то показники всерівно мали б мінятись, а він весь час видає 50 градусів. Може хтось має розпіновку роз'єма на пенелі з МФА. Згідно того що я маю, то: 28/1 - маса датчика температури повітря 28/19 - сигнал датчика температури повітря 28/17 - сигнал датчика температури масла Чи може бути що відрізняються контакти в швидкої та повільної панелі?
Покажчик температури повітря ожив Сьогодні зранку в перше виїхав в холодну погоду, і о диво, в мене на приборці 47 градусів. Тож висновок: проблема таки в датчику. Я так собі думаю що температуру вище 50 градусів панель приладів показувати не може, тому і було цілий час 50. А якби показувало по показниках датчика, то було б за 50 . Тож тепер в пошуку датчиків.