Допоможіть вибрати магнітолу

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем MARTINI, 11 вер 2009.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Розглядаю такі два варіанти:

1.Blaupunkt Hamburg MP57

2. Pioneer DEH-P5150UB

Я в тих девайсах не петраю ніфіга абсолютно. Якщо є знаючі люди, розкажіть, які є нюанси щоб схилитися до того чи іншого вибору. Для мене чайника зараз є лише один очевидний нюанс - у першого пункту ЮСБ роз"єм на передній панелі, а у другого - ззаду. Мені більше до вподоби варіант ззаду, бо можна кабелем собі вивести роз"єм кудись під попільничку або в район бардачка, словом так щоб не стирчала флешка чи iPod посередині панелі. Тому я наразі схильний брати варіант 1. Але може шарящі пацани мене переконають в протилежному?

2. BIG

BIG Початківець

POLO
    я б взяв перший варіант блаупункт....:music: кажуть шо надійніші....

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    а я б взяв Піонэра, кажуть якісніші))))))))

а якщо серйозно - 3 роки тому постала в мене така ж проблема. Або те, або те. Я порадився з бувалими людьми. В Піонера - якість звучання набагато краща. Сам звук більш чистіший, одним словом - проникає крізь тебе. Я мав Піонера. не сама наворочена модель - не шкодую і досі. і майбутній вибір буде також за ним, або за ДЖі-Ві-Сі.
    Тільки казали брати Європейця. чому? - не пам*ятаю

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    З європейцями, кажуть, зараз напряжно троха. Принаймні в тому місці, де я вибираю мафон, тої моделі піонера офіційного нема, тільки азіат. В іншому місці брати не буду, бо в мене там особливі умови. Переглянув досить багато варіантів і зупинився на цих двох.

5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Бери піонер ,повір тоЇ якості звуку у багатьох магах не має.

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Скажи ціну,а там глянем може я дешевше зроблю:D

7. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    На скільки знаю в піонера більше налаштувань звучання, напевно вибрав би його

8. BIG

BIG Початківець

POLO
    може всетаки алпайн??? :yes:

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я б радив брати Піонер. В мене стоїть Pioneer DEH-P5950IB вже 1,5 року, ще ніяких глюків небуло. Класне звучання, багато функцій, виходів.........

10. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Насколько я вижу в Блау большое преимущество то, что в нем встроенный Bluetooth. А в Пионере нету.
    А по настройкам звука они практически идентичны.
    Ну в Пионере 3 пары линеек, а в Блау 2, но если не ставить полностью всю акустику от усилков (тыл, фронт и саб), что в Коррадо в связи с типом кузова не обязательно, то в данной ситуации это плюс сомнительный.
    Ну и флешка сзади реально удобней. Как и писал Мартини выше, можна вывести куда угодно и не боятся за то что кто-то ее своротит с морды вместе с разъемом
    Я бы из этих двух выбрал Блау.

Останнє редагування: 12 вер 2009
  11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    блютус є в обох варіантах

12. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    якщо тре то можу на стеці по гурту взяти )) глянь шо тобі підійде на їх прайсі ! підїдем , заберем )

13. Sasha Van Gate

Bluetooth adaptor ready и Built-in bluetooth разные вещи.
    По маркировке и по ТТХ у Пионера Bluetooth adaptor ready, то есть тебе надо будет еще модуль Pioneer CD-BTB200. А у Блау встроенный Bluetooth

14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Незнаю за якість звуку і функції , мене в Піонері дратує зміна підсвітки( як правильно назвати не знаю) - типу зміна -сині написи на чорному фоні на чорні написи на синьому фоні, те світлопереливання дратує в довгих нічних поїздках , можна сменшити інтенсивність підсвітки але переливання кольорів не знімається, може на нових моделях той ефект зняли, уточни на місці. До Піонерів як правило іде дист.пульт, класний аксесуар, дав заднім пасажирам і не працюєш діджеєм-" зроби голосніше, переключи станцію, включи СД "...ітд.

15. Sasha Van Gate

Эта штука есть на многих моделях, но на всех что я видел она отключается когда выбираешь конкретный цвет подсветки дисплея и кнопок. Хотя возможно что и есть такие что не отключаются, но очень сомнительно

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    консультант мені сказав що до обидвох магнітол потрібен блютус-адаптер

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я б вибрав Балаупункт.

18. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    не реально знайти,так як все зараз азіати !!!
    в блау досить заплутане меню,але,як на мене,великим мінусом є енкодер.і якщо в меню заходять не часто - то енкодером користуються постійно !!! просто тре спробувати покористуватись хоча б на стенді !
    в піоні все звичніше і простіше,як на пересічного користувача.якщо не використовувати лінійку(АС від встроєного підсиль.) - піонер своїм мосфетом залишить блау далеко позаду!
    +1
    я за альпіну:music:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не зрозумів нічого, можеш розшифрувати?

20. Sasha Van Gate

енкодер - это по народному крутилка.
    На офсайте Блаупункта пишут что Блютус встроенный.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)