На тернопільщині сталася жахлива аварія. Учасник тернопільського тюнінг-клубу за незрозумілих обставин врізався в вантажівку. Він в реанімації, його пасажирка загинула. Друзі просять допомогти фінансово. Як мінімум наш внесок зможе допомогти батькам загиблої, як максимум- врятувати життя Назарові. Можливо, ми його не знаємо, але це повинна бути справа нашої честі. Деталі тут Оригінал звернення: У жахливе ДТП потрапив наш товариш та одноклубник РАКОЧИЙ НАЗАР БОГДАНОВИЧ Зараз він перебуває на межі життя смерті. Лікарі боряться за його життя. Якщо ви хочете допогти Назару, можете переказати кошти для його лікування ПЕРЕКАЗАТИ ГРОШІ МОЖНА НА КАРТОЧКУ УКРСІББАНК № рах. 26255000778368 власник ЧОРНИЙ АНДРІЙ ЯРОСЛАВОВИЧ ПОПОВНЕННЯ КАРТРАХУНКУ з приміткою ЛІКУВАННЯ НАЗАРА РАКОЧОГО З вдячністю, Тернопільський Тюнінг Клуб Якщо перерахування це проблема - контактуйте з Travel-ом, він збиратиме кошти а згодом передаватиме за призначенням. Також сьогодні о 21-й відбудеться збір на проспекті Шевченка представниками львівського тюнінг-клубу, шукайте Олега або Z@k-а з Форд-клубу. Будемо разом сподіватися на найкраще. І пом`янемо дівчину.
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! вопшєм пропоную в пятницю привести гроші і я їх одною сумою перерахую!
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! Дякую друзі що відгукнулись ! Також хто буде мати бажання може гроші закинути завнтра на проспекті в 20:00 буде (Флай) Антон. Можна Тревелу він потім перекине на рахунок.
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! Давайте зголошуйтеся хто гроші закине хлопцю треба допомогти. Таке з кожним могло трапитися.
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! мене в пятницю не буде, корпоративна вечірка - газета святкує 5 років але я знайду до того можливість закинути тобі трохи гривників
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! Нажаль не зможу бути в п"ятницю на з"їзді. В четверг передам допомогу через президента пп"Астро" (він же тато Олега ТК), або в п"ятницю з Китом до Травела. Дуже сумно.
Відповідь: Допоможіть врятувати людину! гроші були зібрані. Скільки змогли скільки зібрали, сьогодні перекину на їхню карточку. Всім дякую!
Так, Назара на жаль немає... Та дівчина, що загинула, дочка моєї інститутської викладачки і сусідка... Земля їм пухом. До речі поховані вони разом.