Допоможіть, все про елекрику (ЦЗ, сигналка, панель, музика)

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем OstapGolf2, 31 бер 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт всім!
    Мені потрібна допомога по ЦЗ і сигналці)) точніше їх потрібно купити і встановити) Скільки буде коштувати мінімальна сигналка і +/- ЦЗ + встановлення, грошей мінімум, досвіду також! На днях купив машину (гольф 2) до того нічого з авто не мав, такшо я "0" =)

Ще би хотів підключити магнітолу (ск коштує?) + колонки і ше подивитись на панель приборів) вона походу відключена, тільки лампорчки блимають, решта мертво!

Можливо порадите електрика чи людину яка допоможе мені з цими питаннями за справедливу винагороду! =)

Цікавлять ціни за роботу і хто взявся би за ту роботу!

Дякую)

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А навіщо цз, сигналка ж має таку функцію, чи думаєш так буде більш безпечніше?)
    Близько 200 грн цз, дешеві сигналки приблизно так само. Знову ж таки, будеш в Ходорові... правда самим пивом тут вже не обійдеться)

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Значить так:
    Центральні замки - 100 гр. ( дроти і доводчики)
    Сигналка одностороннЯ. Від 200грн.
    Сигналка двостороння від 550грн
    Єврофішка на мафон 25грн
    Провода акустичні на колонки приблизно 4-6метрів. (якщо на двері їх ставити) 2.5-5.0грн/метр
    Про приборці нічого непораджу

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

4. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Ехх =) Ходорів! Гарно там але далеченько...=)) Якщо буду - обов"язково скажу, дякую за допомогу! =) :drinks:

5. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Дякую за таку інформацію!
    А скільки коштуватиме встановлення?

6. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    А цього я тобі точно нескажу. В гаражах коливається від 300 до 600 залежить що ти будеш ставити. На сервісі від 550 буде. Ставив сам собі недавно. Десь в грудні. Нічого поставив. Задоволений роботою.

Останнє редагування: 31 бер 2014
  7. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    300-600 це все разом?

8. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Сигналка. 2роки назад я ставив собі сигналку за 250грн. + 40грн за кожний поставлений ЦЗ замок на дверях. Зараз я точно незнаю. Так як рішив ставити собі сам

9. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    я зрозумів! дякую, коротше висновок один, все дорого =)))
    Проте тепер буду орієнтуватись, скоріш за все ЦЗ відпадає, а вот сигналка актуально і мафон тоже =))

як в користуванні сигналка до 300 грн? достатньо для 25 річної вашини чи варто щось краще шукати?

10. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Незнаю.
    Ставив собі циклон за 500грн. З двухстороню. За 300 думаю буде актуальна. Но в комплекті замків небуде. Вона буде просто ставитись на сигналку. Можеш заїхати на городоцьку коло даї. Там магазинчик є по акустиці і сиггалках. А колонки ти куди хочеш ставити?

11. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    я вот думаю, ті колонки на дверки напевно завеликі будуть... а ззаді на полці вже дирки вирізані були, думаю назад логічніше вішати але чомусь хочеться на дверки...=))) Але попри бажання думаю доцільніше назад вішати.. але проводки більше треба...) корочі ситуація, незнаю як розумніше поступити...=)

12. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    На зад. 5м на одну має хватити... Но краще брати з запасом 12м на дві. Яйця краще тільки на зад ставити. А з переду кругляки.

13. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    а ну класно! =) тоді вирішено що на зад ставити буду =)) Дякую! =)
    :drinks:

Тепер ще з сигналкою оприділитись треба =)
    Думаю на мого гольфа і "пугач" підійде =))
    Я на дешевше бачив http://deshevshe.net.ua/bilateralsignaling-doberman/doberman_ly958_v2.html
    Вроді нормальна по опису і по ціні =)

14. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
  15. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
  16. WANTED

WANTED Місцевий

Як варіант можна дешевшу сигналку, бу звичайно ж пошукати на розборках, яка різниця, чи вона китайська нова, чи трохи старіша, але якісніша... те ж саме за привід цз, які тобі потрібно буде до сигналки, навіть не знаю, чи теперішні нові є кращі за бу хорошої якості.

17. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    в нас на шроті, один електричний сервопривід бмв б/у вартуэ 100 гривень ориджінал зато

18. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    б\у оріджинал поганий варіант. полюбому буде дорого.Ніхто незахоче всі дроти акуратно знімати. обріжуть косу при блоці, треба буде всі дроти доштиковувати.+ сама більша проблема це брелки. переважно в плачебному стані. а новий коштує як ціла китайська сигналка. Тай поставити не кожний майстер візьметься. Тре шукати мануал і все таке.
    Рекомендую взяти простенький шеріф, апс, або алігатор вони всі типові, штампує їх сатурн. Досить надійні і прості у користуванні. + 2 замочка на передні двері. Буде нормальна гарантія. Після гарантії сервіс нормальний. брелок без проблем можна докупити і в разі чого ремонт коштує дешево

19. WANTED

WANTED Місцевий

я теж би радив щось із цього.

20. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Скільки коштує простенький шеріф, апс, або алігатор?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)