Допоможіть з пошуком мк2

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем WANTED, 7 лип 2011.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Хочу придбати авто, в якості першого підібрав для себе гольфік 2, по описах дуже надійний, не дорогий в ремонті і обслуговуванні, плюс після рестайлінгу дуже класно виглядає)
    Може хтось знає де таке можна знайти в хорошому стані, орієнтовно на 3000$, буду вельми вдячний)

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    явно не буде... в нормальному стані знайдеш, але в перших пів року експлуатації 1000$ докладеш 100%.

3. WANTED

WANTED Місцевий

ну мається на увазі в стані на 3000, а там щось по трохи з зарплати буду вкладувати)
    ну був би радий знайти такий варіант, щоб наприклад 3 заплатити зразу, а решту розтягнути на певний час, то вроді можна так юридично розписку оформляти, чи як там воно називається, що я зобов"язуюсь в певний термін віддати решту, якось так, хоча шансів на таке напевно дуже мало...

4. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
  5. WANTED

WANTED Місцевий

ага, я дивився на нього, такий вроді нічого, трохи напевне прожора десь 9-10, думаю, бере по місту, але обгрунтуй ціну, його ж іще потрібно "шаманити", там міняти, що описано, трохи ржавчина є, малювати, може і ще щось, десь 500$ ще вкласти треба.
    а коробка яка, 5ст?

6. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    коробка 5 ступка. мотор зовсім непрожора, 1.8 моноідектор дуже економний. по місту з нашими пробками всередньому 130 км на 10 літрах 92 бензину! а по трасі якщо добра дорога в 6 літрів влазив а так всередньому 6.5. на рахунок кузова наглої ржавчини нема і дно ціле. тільки крило бажано покрасити.
    на рахунок ціни: про ходову можеш забути все зроблено. мотор як часікі, масла від заміни до заміни. Їде пристойно і економний. по кузову приведеш в порядок, а так все пучком.

7. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    не пожалій паро грн. щоб перевірити на СТО добре дивись кузов бо я попа, хоч я і брав за 2500 приблизно..
    без перевірки на СТО не купуй!

8. WANTED

WANTED Місцевий

кузовні роботи дійсно досить дорогі+ зразу шпаклювати і малювати, тягне не мало і підвіска в копійку влітає... я би сам і не купляв, в тому не дуже ще шарю, когось би взяв, щоб подивились і на сто перевірили

твій предлог цікавий...
    ще б почути, що інші учасники порадили, твій гольф вроді більше пів року в продажі

9. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    минулого року продавав потім передумав, почав будуватися. Небуло грошей щоб щось краще взяти, тепер є варіанти тому терміново продаю.
    якщо цікавить дзвони 0679472635, їдем на любе СТО без проблем я в свої машині впевнений. Кстаті якщо в суботу буде погода планую бути на Кривчицях мож підїхати заодно на іншімашини глянеш .

10. WANTED

WANTED Місцевий

а Кривчиці, то що?
    я не місцевий)
    то якісь збори, чи базар?)

11. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    автобазар львівський

12. WANTED

WANTED Місцевий

погуглив, знайшов, то таки базар)

13. WANTED

WANTED Місцевий

шановні форумчани, залишайте дописи, може ще знайдуться якісь варіанти)

14. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Чотири роки тому , також шукав.( пошук зайняв 3,5 міс )
    Гольф в доброму стані куштує не менше 4,5 тис.
    Шукай ,щось в районі 2000 - 2500 і готуйся докласти ще 1500 .Тоді будеш мав добру машину.
    Найкращий варіант машина з ДОБРИМИ документами + донор.

• Подобається Подобається x 1
  15. WANTED

WANTED Місцевий

також варіант, спасибі)

• Подобається Подобається x 1
  16. WANTED

WANTED Місцевий

донор на заміну в районі 700 десь напевно, з цим правда часу і мороки піде, та і за роботу влетіти немало, треба на другу освіту поступати, на механічну))))

17. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    не будь наівним 700 уо це решето. хороший гольф вийде 1.5к уо тільки на кордоні до 500 уо за заїзд воздухом

18. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Можна трішки здешевити процедуру: власник поляк (або німець) в"їзджає на рідних номерах в Україну "по декларації", яка потім "гаситься" згідно встановленого тарифу, а той же власник з номерними знаками їде до себе і знімає авто з обліку (там можна без присутності авто).
    Але погоджусь,що більш-менш хороше авто типу Гольф 2 буде коштувати в районі 1500$....

19. WANTED

WANTED Місцевий

200 евро вроді беруть, щоб пригнати машину з Поляків, але от чому так дорого норм гольф буде коштувати не розумію, якось дивився один Німецький сайт потриманих авто за 1к євриків можна там спокійно взяти бмв 3 серії 96 року, невже гольф на 5+ років старший коштує так само, як тройка?
    напевно таки дешевше купити тут вже зробленого, головне, щоб підвіска і кузов в порядку і мотор, хоч він дешевший від попереднього, а вигляд, то питання другорядне, накласти косметики і буде норм)

20. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    Вчора прикупляв деякі цяцьки на шроті і говорив з тіпом скільки він би взяв за перегон сказав, що мінімум 500 уо.
    300 уо тільки на кордоні дати,+ паливо + харчування+ щось людина яка буде переганяти хоче заробити. Поляк за дурно, а німець навіть за гроші непоїде.Хіба родичі.
    хз чо такі ціни на гольфи, напевно тому, що нормальних мало залишилося. За толкові ГТІ взагалі друть як за маму рідну.

Останнє редагування: 9 лип 2011

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)