всім привіт.Душа бажає ЩАСТЯ,от і вирішив нарешті знайти собі Авто для душі,VW Caddy MK1,може в когось є знайомі ,чи сусіди, в кого є таке щастячко ,прошу допомоги у пошуку.
Частенько таке щастячко бачу у себе в районі, ото роботяща машинка, але судячи з того, що машинка дійсно працює на господаря він її не продає. Тай, мабуть це рідкісні (відносно) екземпляри на наших теренах.
Ще ні разу в живу не бачив такого екземпляра. Рома, фоткани колись при нагоді і закинь сюди в тему "Машина дня".
хіба що при нагоді, я колись взагалі думав, що то щось гібридне, бо схоже на Г1 і Г2 і має кузов і габарити нормальні.
Зустрічаю зеленого кольору, власник територіально, скоріш-всього живе в с.Лисиничі, або с.Підбрці, або район Кривчиці чи Личаківський. Може якось це допоможе віднайти його, бо підозрюю, що людина не розуміється в цінності і експлуатує тога Каддіка, як грузового роботягу.
це для нього непроблемка,він бойовий і я б його і так теж використовував в розумних межах,хто щось побачить при можливості візміть номер тел власника, я ще жовтий бачив, але його продали в обхід мене
хтось шукав Каді 1 оголошення майже свіже 22,11,2014 http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf-i_14442330.html