допоможіть з вибором

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Artyr, 19 чер 2014.

1. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    Вітаю всіх, ось настав і в мене час міняти машину. Першою був жигуль сімка і от настав час вибору нової. Досить довго вагався в виборі, спочатку розглядав і нові творіння вазу, і різні новіші пиріжки (рено, пеже).

Та от зупинив свій вибір на фольксвагені в4 (ну якщо незнайду то гольфа в кузові універсал), та і по них нюансів ціла купа, хто мав порадьте в виборі мотора, бензин чи дизель ??? Чи якісь нюанси даної моделі на які потрібно звернути увагу.

Всім буду вдячний за поради:drinks:.

Якщо не там створив тему то прошу перенести в відповідний розділ

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Б4 по суті фейслфіт Б3. Враховуючи ціновий діапазон, можливо вартує розглянути Гольф 4 варіант все таки або Бору? Він свіжішу платформу має і вигляд сучасніший імхо

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А6С4 кватро)))
    Бери ауді полюбому) :dance:

4. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    трохи грошей замало, досить багато за них просять. Тепер як їздив по базарах та і в інтернеті то потрібно мати хоча б 9 тис.

ну і замаленькі вони якісь

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

За 8 можна взяти легко. Тіки не дизель.

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Особисто я пів року тому теж мав бажання прикупити Пассат Б4. Але за 7-8 тис були тільки машини 1994-1996 років з мінімальною комплектацією. На деяких навіть не було подушок безпеки, не говорячи вже про кондиціонер і електричні склопідіймачі. Потім порадили дивитися в сторону Опеля Вектри B. В них і дизайн значно красивіший, і комплектації багатші. Єдиною проблемою в них є кузов. Але якщо знайти добрий екземпляр, то це не є проблемою.
    Одним словом купив собі Опеля і про свій вибір я не пожалів.

7. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    Ну я уже майже оприділився, а ви знову починаєте. Мені так радили уже пиріжки, які вони чудові, або нові вази.
    Хоча можливо розглядати якісь інші цікаві варіанти, бо якщо чесно то уже надоїло вибирати, а головне не помилитись в виборі

Цікавить думка тих хто мав в4, що краще по моторах і ще які в них є нюанси

P.S. Тапками кидати не потрібно (те що я тут новачок), таке мабуть на усіх форумах, хоча на вашому основа та ж що і на тому що я сижу, хоча тут ще не розібрався повністю

8. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Купи собі VW-АMAROK і буде тобі щастя!

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та купи 100ку С4. Вона явно комфортніша і тихша машина. Комплектації значно багатші ніж в Б4 і ціна та сама. ІМХО))
    Але Б4 хороша машина полюбе, хоч я не бачу сенсу його купляти, краще Б3, бо впринципі та сама машина тіки ціна різна.

10. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    через років 20 можливий такий варіант

11. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    дякую за пораду, їх навіть не розглядав:drinks:

12. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    слухай, а для чого тобі щось купляти? Он народ машини свої віддає, пожертвуй і ти баблом для нашої армії, вони ж за державу нашу Україну боряться, життя свої віддають..!! Я можу їм передати, якщо щось...
    Думай, бо більше шансу стати Героєм України може й не бути..

13. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    покажіть перше свою машину в ЗСУ, а потім можна думати

14. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    На б4 1.9 тді один з кращих двигунів. Він напевно не тільки на б4 йшов. А якщо між б4 і а100 с4, то я б вибрав останню.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я мав Б4 - машина супер, після того як продав(аварія), хотів також купити б4, але з наявністю і ціною в той час, і терміновістю(мені припікало) то купиа авді.
    Що по б4? Ходова супер, непробиваємо, а якщо пробити то дешева в ремонті як борщ (слава Богу розборок є купа), деколи запчастини дешевші ніж до тазіків!
    Салон (в універсала) великий - нікого нічого не жме, і комфортніший ніж в Б3, можна сказати що в моїй авді такий самий зара.
    Звісно у мене був бензиновий 1.8 і без кондюка, власне останнього мені і бракувало. Тому пошуки нового були за умови що там буде дизель 1.9 (AZ) і з кондюком. Ну і звичайно хотілося салон в шкірі...

16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    А якщо вибирати між а100 с4 і а6 (перше покоління)? Ясно, що остання новіша, але вони стали кращі чи гірші? І якщо в перелік додати ще а4 (перше покоління)? Цікавить в першу чергу різниця в вартості запчастин. Теж задумуюсь в перспективі про ауді...

17. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    наскільки розумію краще шукати 1,9 tdi, хоча вони і трохи дорожчі від бензенових

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Шукав А6С4 тобто перше покоління після 100, живих їх мало, а особливо з дизелем (тому шег купив бензинову, але він і шукав таку ;)), салон просторіший ніж в 100ки... панель приборна шо в самальота ;) Якщо в шкірі і кватра то просто бомба, але... запчастини до неї (особливо до кватри) не дешеві, в рази вищі за Б4. Все ж таки авдя:english_en: Ходовав А6 не складна, але в кватри є свої нюанси (особливо з накінечниками тяг, і сайлентами).
    З.І на киівському форумі А6 якраз чувак продає достойний екземпляр і не дорого - хоче 8.5 наскільки я памятаю.

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Саме так, там головне перевірити чи дизель не вбитий і чи турбіна ще більш-менш жива.

20. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)