Вітаю всіх, ось настав і в мене час міняти машину. Першою був жигуль сімка і от настав час вибору нової. Досить довго вагався в виборі, спочатку розглядав і нові творіння вазу, і різні новіші пиріжки (рено, пеже). Та от зупинив свій вибір на фольксвагені в4 (ну якщо незнайду то гольфа в кузові універсал), та і по них нюансів ціла купа, хто мав порадьте в виборі мотора, бензин чи дизель ??? Чи якісь нюанси даної моделі на які потрібно звернути увагу. Всім буду вдячний за поради. Якщо не там створив тему то прошу перенести в відповідний розділ
Б4 по суті фейслфіт Б3. Враховуючи ціновий діапазон, можливо вартує розглянути Гольф 4 варіант все таки або Бору? Він свіжішу платформу має і вигляд сучасніший імхо
трохи грошей замало, досить багато за них просять. Тепер як їздив по базарах та і в інтернеті то потрібно мати хоча б 9 тис. ну і замаленькі вони якісь
Особисто я пів року тому теж мав бажання прикупити Пассат Б4. Але за 7-8 тис були тільки машини 1994-1996 років з мінімальною комплектацією. На деяких навіть не було подушок безпеки, не говорячи вже про кондиціонер і електричні склопідіймачі. Потім порадили дивитися в сторону Опеля Вектри B. В них і дизайн значно красивіший, і комплектації багатші. Єдиною проблемою в них є кузов. Але якщо знайти добрий екземпляр, то це не є проблемою. Одним словом купив собі Опеля і про свій вибір я не пожалів.
Ну я уже майже оприділився, а ви знову починаєте. Мені так радили уже пиріжки, які вони чудові, або нові вази. Хоча можливо розглядати якісь інші цікаві варіанти, бо якщо чесно то уже надоїло вибирати, а головне не помилитись в виборі Цікавить думка тих хто мав в4, що краще по моторах і ще які в них є нюанси P.S. Тапками кидати не потрібно (те що я тут новачок), таке мабуть на усіх форумах, хоча на вашому основа та ж що і на тому що я сижу, хоча тут ще не розібрався повністю
Та купи 100ку С4. Вона явно комфортніша і тихша машина. Комплектації значно багатші ніж в Б4 і ціна та сама. ІМХО)) Але Б4 хороша машина полюбе, хоч я не бачу сенсу його купляти, краще Б3, бо впринципі та сама машина тіки ціна різна.
слухай, а для чого тобі щось купляти? Он народ машини свої віддає, пожертвуй і ти баблом для нашої армії, вони ж за державу нашу Україну боряться, життя свої віддають..!! Я можу їм передати, якщо щось... Думай, бо більше шансу стати Героєм України може й не бути..
На б4 1.9 тді один з кращих двигунів. Він напевно не тільки на б4 йшов. А якщо між б4 і а100 с4, то я б вибрав останню. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Я мав Б4 - машина супер, після того як продав(аварія), хотів також купити б4, але з наявністю і ціною в той час, і терміновістю(мені припікало) то купиа авді. Що по б4? Ходова супер, непробиваємо, а якщо пробити то дешева в ремонті як борщ (слава Богу розборок є купа), деколи запчастини дешевші ніж до тазіків! Салон (в універсала) великий - нікого нічого не жме, і комфортніший ніж в Б3, можна сказати що в моїй авді такий самий зара. Звісно у мене був бензиновий 1.8 і без кондюка, власне останнього мені і бракувало. Тому пошуки нового були за умови що там буде дизель 1.9 (AZ) і з кондюком. Ну і звичайно хотілося салон в шкірі...
А якщо вибирати між а100 с4 і а6 (перше покоління)? Ясно, що остання новіша, але вони стали кращі чи гірші? І якщо в перелік додати ще а4 (перше покоління)? Цікавить в першу чергу різниця в вартості запчастин. Теж задумуюсь в перспективі про ауді...
Шукав А6С4 тобто перше покоління після 100, живих їх мало, а особливо з дизелем (тому шег купив бензинову, але він і шукав таку ), салон просторіший ніж в 100ки... панель приборна шо в самальота Якщо в шкірі і кватра то просто бомба, але... запчастини до неї (особливо до кватри) не дешеві, в рази вищі за Б4. Все ж таки авдя:english_en: Ходовав А6 не складна, але в кватри є свої нюанси (особливо з накінечниками тяг, і сайлентами). З.І на киівському форумі А6 якраз чувак продає достойний екземпляр і не дорого - хоче 8.5 наскільки я памятаю.
що скажете по таких варіантах http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat-b4_13731357.html http://rst.ua/oldcars/volkswagen/passat/volkswagen_passat_3551768.html http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat-b4_13109326.html