Хлопці об'їздив усі розборки, ніхто не може знайти ось таку мелочевку ... у кого є поділіться) 1) Палець фіксації передньої пасажирської сідушки ... от такий от 2) Трикутник правої передньої двері від В4 3) Провід від кнопки задніх ЕСП з штекером 8 на 8
Доброго дня...шукаю такий девайс...в кого є пишить, охоче придбаю... P.S І відразу таке питання...у меня на даний час стоить приборка з годинником...стрілки поворотів вгорі, без МФА...чи буду я мати проблеми при заміні приборки з тахометром, а конкретно як підключити, чи потрібно буде вносити якісь зміни в проводку?
шрот на брюховицькій попробуй, або коло кривчиць за СТО вольво, а взагалі то тут хтось пассат б4 розбирає.. фотку бачив, кажись 350грн хоче
Доброго дня...шукаю таки запчастини...в кого є пишить...буду вдячний 1.Бампер В4 ("скорлупа"+губа с водійскої сторони+решітка) Або окремо 2. Губа ліва з водійскої сторони на В4 3. Решітка 4. Пластик навколо замка багажника на В3 5. Ковпачки на "дворники" 6. Кришка бензобака 7. Бластик багажника В3 весь, цілий 8. Короб вознушного фільтру для салону 9. Шторки на дуйки 10. Патрубки які йдуть від двигуна на пічку...або іх номери
Доброго дня. Шукаю на В3 90року приборку з тахометром електронним годинником механічним спідометром та лампочка поворотів внизу.