Допоможіть знайти!

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Адріан, 17 чер 2008.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Хочу закрити поличку над мафоном і знайшов такий прікол http://www.autoteatr.ru/catalog.php?id=790&catid=33 може в когось вже стоїть така штука? Підкажіть де шукати у Львові?
    Дякую.

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Всім привіт, щоб не створювати нову тему скористаюсь цією.
    Допоможіть знайти! Колись ще як тільки зареєструвався на форумі, перечитував все, що тут було і знайшов був в одній темі обговорення на рахунок кришки багажника на джету 2 під фари від гольф 2, були фотки, виглядало дуже класно, чимось нагадувало зад бмв. Пробував гугл, пробував пошук по форумі, переглянув всі теми про авто форумчан і розділ тюнінг, можливо щось пропустив, можливо погано шукаю. Може хтось наштовхувався, або пам"ятає ту тему, підкажіть буль ласка.

3. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
    Тему памятаю, попробую тобі допомогти :yes:

4. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
    Останнє редагування: 18 кві 2012
  5. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Приїзджай нам зїзд, там хлопці тобі підкажуть.

6. WANTED

WANTED Місцевий

Спасибі за допомогу, ця тема також потрібна, якраз "мучив" гугл і знайшов таку ж тему роса, але ще на іншому форумі. Буду продовжувати пошуки інфи, мене таке зацікавило)
    на разі маю 1 фото, може підкажете як би то правильно тег написати в пошука, щоб легше знайти, а не переглядати сотні статей і фоток)
    можливо хтось бачив щось подібне, буду радий за ссилки, або любу інфу))

Останнє редагування: 18 кві 2012
  7. WANTED

WANTED Місцевий

я б із превеликим задоволенням, але на разі немаю такої можливості, авто ще не купив)
    Цікавлюсь такими доробками-переробками, бо мені однаково дуже подобаються гольф 3дв. і джета купе, звісно з мк2. От і прицінююсь))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)