Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем serg9, 26 чер 2007.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Дуже сподобалось, як хлопці розказали план поїздки з Києва до міста Лева. Може і по моєму маршруту Львів-Сімферопіль повідомите щось цікаве. Планую їхати автом до Криму вперше, тому буду радий любим порадам. Наприклад, яка приблизно відстань, найкращий шлях, поведінка з ДАІ-шниками, заправки (оскільки їду на газі, цікавлять саме газові), де ночувати, поїсти і т.д.

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Мені теж ця тема цікава :)

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Якщо їхати, й трохи спішити (макс шо мона, бо фур багато), то:
    -Виїжжаєш в 12:00 зі Львова і десь біля 15:00 наступного дня ти на місці.
    Звісно нічку будеш ночувати в якомусь мотелі. Якщо без ночівлі, то звісно швидше.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Це зрозуміло, але цікавить маршрут, АЗС, нюанси....

5. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

АЗС по дорозі багато. Про газові незнаю не звертав уваги. Дороги нормальні, правда після Тернополя.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

А як маршрут пролягаэ? (ч-з які міста)

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

У мене нема зараз мапи. Але вродь їхали ТЕРНОПІЛЬ-Хмельницький-ВІННИЦЯ-УМАНЬ-Вивертали на трасу Київ Одеса-Миколаїв-Херсон-Армянськ! Потім гляну по мапі, скажу точно!

Пам"ятаю, тре платити за в"їзд АР Крим (десь 5-10 грн), зразу після того йдуть суперові дороги і стрілка спідометра вище 185...

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Досить корисна штука:
    http://ati.su/Trace/Default.aspx
    (правда останнім часом підторможує)

• Подобається Подобається x 1
  9. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Мабуть дохєра користувачів.......

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Доречі класна річ для тих оказій Microsoft AutoRoute 2002 але конкретно 2002 бо в новіших ні України ні Росії нема.
    Якшо зацікавило погугліть і знайдете (я колись знаходив тепер шось не можу) якшо ж не знайдете то на котрийсь із зїздів привезу.

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Дивився цей сайт. Досить цікавий маршрут видає. Мене ще дуже цікавить думка саме тих, хто знає дорогу до Криму на практиці, ну і з ухилом для легкових авто, а не для вантажівок.

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Лажовий сайт!
    Провіряв відстань і дорогу Львів-Калуш (бо добре знаю), так ця прога посилає мене постійно в рогатин!!! Навіть якщо вводити "проїзд через Жидачів" всерівно посилає в Рогатин!

ЛАЖА!!!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Бо
    1. Тудою дорога хєрова
    2. Прога розрахована на вантажівки, а там мости втомлені

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Вам усім потрібна думка живої людини, а не сайту. Тому що по дорозі їздять не сайти, а живі люди. Усі сайти - то фуфел. І наприклад по Криму є примір. Я кожний рік катаюся на ПЗК. У Кацівелі. Знаю, що проїхати туди можна 2-ма шляхами. Через Ялту і через Бахчисарай. Перша коротша дорога усього на 20-30 км, але вона ДУЖЕ загружена. Якщоб і в Ялту їхав, а це ще +29 км, то все рівно їхав би цієюж дорогою, бо вона пуста і гарна. Але не один сайт не скаже цією дорогою їхати. Тому чекайте краще на розповідь людини. :)

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Чекаю на розповідь людини. Бажано пошвидше, бо через тиждень уже їхати.

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

підтнримую! Є тільки один вийняток-наш сайт! :)

17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Ну шо, вивчав сьогодні мапу і виникло питання: краще їхати через самий Миколаїв, чи наліво по об'їзній на Мішково, минаючи сам Миколаїв? Магістраль вроді йде через Миколаїв, але чи варто туди запихатись?

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

А коли саме збираєшся виїжджати?, може впарі поїдемо?

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Сьогодні приїхав з моря. Правда був не в Криму а в Херсонській області в містечку Желєзний Порт. Відстань 1000 км. Їхав туди 17 годин бо трошка були трабли з машиною і толком не знав куди їду (коли виїзжали зі Львова, то думав шо в Одесу :), маршрут скоригували після Умані ), їхав по карті і розпитуючи людей. Назад їхав 15 годин, але цілком нормально можна заїхати і за 13, оскільки назад мене часто чіплявся блуд і я всі майже всі великі і середні міста замість об"їзжати , проїзжав через них і ще й всередині міста збивався з дороги бо зі знаками там туго :)

Загалом в Желізному порту мені сподобалося. У містечку досить потужно розвинута інфраструктура, воно реально готове приймати багато відпочивальників. Чисте море, великі чисті пляжі, багато пансіонатів і ще більше місця в приватному секторі. Сервіс і умови є різні відповідно до різних фінансових можливостей, але при тому ціни у добрих 2-3 рази дешевші, ніж на південному узбережжі криму.

Дороги в херсонській області хороші. Взагалі дорога дуже непогана, особливо кусочок кілометрів 50, які довелося проїхати по автобану Київ-Одеса . Чим ближче до Львова, тим дороги гірші. Тепер я можу сказати, що на львівщині і у Львові реально найгірші дороги в Україні, а може і у світі.

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

тему не розкрито, бо цікавить наступне:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)