В мене Пасат В4. Підкажіть, будь-ласка чи можна мені доставити кондиціонер та скільки це буде вартувати? В кого які думки? Можливо, хтось знає де це краще зробити!
"їдь на розборку і питай скіки кондюк взборі" Вже їздив сьогодні. Кажуть що є, але від різних машин. А я б хотів, з однієї машини зняти і на свою поставити цілий в комплекті...
olko13 - для інформації, я сьогодні звонив по своїх питаннях до нас в Хмельницький на шрот, ну і спитав за кондюк, то там зараз є з Б4 пассата хотять за все взборі 180 баків, якщо тобі підійде пиши дам координати.
Мені сказали все що стосується кондиціонера на Пассат Б4. Якщо кого цікавить можу взнати точніше, тільки ще одне - скажіть що туди має входити.
запитай, будь-ласка, скільки буде коштувати мотор, коробка, комп*ютер з проводкою і навісним. і полуосями і який там мотор і система впорску і т.д. Всю інфо!!!
ооооо....досить цікаво,мені також не завадив би кандюк до мого пасата В4,якщо щось вийде розкажи обовязковобуду вдячний:dance2:
Неможу дозаправити докінця кондиціонер, заправили тільки 250 гр., а має бути 1 кг. І я незнаю чого неможе далі зайти тих 750 гр. ((((
Привіт усім, нову тему починати не буду, бо назва цієї дуже підходить. Таке питання: Маю Гольфика 3 1.6 АЕА, без кондюка, але є велике бажання його там мати Яка приблизна вартісь питання, і де можна його встановити/придбати? І чи варто шукати кондюк у нас по шротах? А може хтось буде тягти собі донора Г3 з кондюком? Наперед Дякую за консультацію.