Доводка вікон + KKL 409 USB + Windows 7 x64

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Sebastian del Maar, 9 тра 2014.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Сьогодні випадково нарив як зробити з оригінального ключа доводку вікон на VW 2000x років.

Всі пишуть, що для цього треба
    1. MS-DOS
    2. COM-Порт + кабель KKL на СОМ-порт
    3. VDS.PRO

І так, шановні, ось інструкшин, як це зробити з віндовса (я робив на Win7 х64) та із звичайним USB-шним кабелем KKL (в мому випадку 409 за 10 баксів)
    1. Качаємо прогу: Motordiag Komfort Manager Lite 1.20
    (http://www.motordiag.cz/download/mkmsetup.exe)
    2. Включаємо, вискочить віндосовсе вікно із текстом на чеській мові
    Варіанти: ОК або Ігнор, тиснемо ОК
    3. Відкриється веб-сторінка тієї проги, по центру буде:
    "Získat registrační klíč zdarma" - клікаємо
    4. Вертаємось до вікна проги, яка включилась на бекграунді і клікаємо Pokracovat
    5. Заходимо в SETUP вибираємо на якому емульованому компорті висить наш USB-шний кабель і копіюємо код "Seriove cislo"
    6. На сайті вводимо у верхнє поле цей код (Zadejte sériové číslo) у нижнє - свій емейл (найкраще - гугл). Тиснемо Odeslat
    7. На емейл приходить код, який треба в тій прозі ввести в поле (Registracni klic) Після цього тиснем на OK (Ulozit)
    8. Валимо до машини, підключаємо кабель, включаємо машину і в прозі тиснемо Nauti ID
    9. Тиснемо Aktivace oken, чекаємо пару хвилин і вуаля... !
    10. Дякуємо Sebastiany del Maary за інстракшин пляшкою холодного пива!:D

Ось відео:
    http://www.youtube.com/watch?v=QYUYE_7KsPQ
    І реєстрація:

Останнє редагування: 9 тра 2014
  2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Чому в теба Мапет на аві?

3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    тепер шукаю як включити функцію запас ходу в бортовому..

А чому Кончіта Вурст бородата ?

Останнє редагування: 9 тра 2014
  4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Сьогодні включив показ RKM/RKA (скільки км залишилось до пустого баку на Golf 4 + успішно скрутив одометр. Якщо комусь треба -> звертайтесь, дорого не візьму ))

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Тою прогою вже давно користуюсь, реально працює, це шоб не лазити по каналах і міняти циферки, достатньо її запустити і все зробиться само) На рахунок запасу ходу не все так просто, треба ковиряти дамп і прописувати значення Е1, і не забувати про резервну копію перед прошивкою. Ось тема з детальним описом і взагалі все, що можна активовувати в приборці з ІМО3 http://www.drive2.ru/l/396633/ Собі все зробив, працює)

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    О, бачу ти в темі.. то не твоя бора часом на паркінгу навпроти приміського базару стояла?
    Щодо запасу ходу - не даром його відключили на заводі, він п_здить як троцкий! Зовсім невірно показує!
    Щодо доводки вікон - класна штука, єдине не розумію, чому з 2х ключів не завжди спрацьовує відкриття, машина розблоковується, а вікна не опускаються, тиснеш 2ий, 3ій раз тримаючи і тоді лиш опускаються..
    З закриттям все окей, з першого разу..

Відносно важкості прошивки - там файл на 2кілобайти, правити і дитина зможе.. єдине, що воно все діє тільки для іммо3

Відносно окремої підсвітки стрілок - вважаю це не потрібною херньою

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    На скільки я зрозумів то ти не в Україні, чи я помиляюсь. Щодо запасу ходу, не знаю як в інших, але в мене запас ходу показує чітко, бо раніше їздив на звичайній приборці і робив заміри, тепер стоїть комп і показує все те що я заміряв колись правильно. Ну і всім кому робив цю фішку задоволені. На рахунок файлу так, але більшість людей як бачуть це, то лякаються і просто не знають що там робити в файлі) По вікнах так має бути, тобто треба затискати і тримати кнопку поки вікно(на) не закриються. Німак не даром так придумав, а може ти хочеш закрити машину з приспущеними вікнами, або відкритим люком)

8. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    просвiти будь-ласка, як дiзнатись шо в мене за приборка?

9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Я недавно був у Льовові, їздив на пиво... машину теж залишав на тій стоянці. 10 грн за добу (70 центів за добу - це рай)
    Відносно замірів - в неті німаки всі жаліються на то, бо воно херово показує..

Відносно доводки вікон ти не зрозумів, ситуація в мене така:
    підходжу до машини, натискаю відкрити і тримаю, машина відкривається, а вікна НЕ опускаються.. Пробую ще раз, відпускаю кнопку і затискаю знову, машина знову відкривається, вікна НЕ опускаються, а ж з третього разу вони опускаються... іноді з 1шого, іноді з 2гого...
    Грішив на кнопку на ключі, але з іншим ключеш те саме (( фіг його знає що то таке ((

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    якщо піктограма машинки світиться на тахометрі то імо2, якщо на спідометрі то імо3, але в тебе може бути імо1.

Останнє редагування: 19 чер 2014
  11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні на А6 перевіряв в знайомого все працює з першого разу. Можливо батарейки слабі..

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Іммо3 ставили серійно починаючи із 2002 року..
    + 1J5 920 845 СХ - номер приборки, для прикладу...
    .................5 = Immo2
    .................6 = Immo3

Батарейки нові (

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)