Драг Львів!!! Військовий аеродром Черляни!!! 1 червня!!!

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем Silver, 26 тра 2008.

1. Silver

Silver Початківець

Peugeot
    1 червня. Неділя!!! Перший етап Ройал Драгрейсинг Гран-прі Львова!!!!

- клас „Steert A” – всі автомобілі з базовим об'ємом двигуна до 1550 см. куб.; (внесок 30грн)
    - клас „Street B” - автомобілі з базовим об’ємом двигуна від 1551 см. куб. до 2100 см. куб.; (внесок 40грн)
    - клас „Street C” - автомобілі з базовим об’ємом двигуна від 2101 см. куб. до 2800 см. куб.; (внесок 50грн)
    - клас „Street D” - автомобілі з базовим об’ємом двигуна від 2801 см. куб. до 4200 см. куб.; (внесок 60грн)
    - клас „Street E” – автомобілі з базовим об'ємом двигуна від 4201 см. куб. і більше (внесок 80грн)
    Дизельний двигун – 0.7
    Дизельный двигун з турбонаддувом - 1
    - механічний компресор, турбонаддув (монопривід) – 1.6
    - механичний компресор, турбонаддув (повний привід) - 2.2
    - система N2O - 1.3
    Роторний двигун – 1.8
    Учасник,що зареєстрований у групі «Стріт» має право на реєстрацію у групі «Драг».

Поділ групи "Драг" : (внесок 100грн)
    -передній привід
    -задній привід
    -повний привід

Призовий фонд першого етапу складає 15000 грн. (по 1000грн. в класах "Стріт" та по 2500грн. в класах "Драг")
    та призи від Технічного Спонсору ЛіквіМолі(ще 6000грн)

Злітна смуга колишнього військового аеропорта (с. Черляни, 10хв від Львова). Телеметрія. Стріт-авто та корчі розділні (класи "Стріт" та "Драг")

Реєстрація,початок: 11.00-14.30
    Кваліфікація: 13.00
    Авто виходять у фінали свого класу згідно часу кваліфікації. Кваліфікація-мінімум 1 спроба, максимум-3

РЕГЛАМЕНТ
    http://forsage.lviv.ua/page.php?6
    ЯК ДОБРАТИСЬ
    http://forsage.lviv.ua/page.php?5
    РЕШТА ІНФОРМАЦІЇ
    http://forsage.lviv.ua

Організатор: Форсаж Львів
    Партнер: Львівський тюнинг клуб

2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Відповідь: Драг Львів!!! Військовий аеродром Черляни!!! 1 червня!!!

хто їде?
    брати участь або як глядач?

3. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)

Я поїду обов"язково(як глядач). Може хтось буде виступати від нашого клубу?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я поїду з журналістом і фотографом на борту :)

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Прикольний клас, наприклад октавія 1.6 (101 к/с) з маздою 6 2.0 (150 к/с) або дві бехи, 1.6 (110 коней) і 2.0 (150 коней), цікаві будуть заїзди???
    Коротше стоковим машинам з двигунами менше 2.0 змісту реєструватись і тягатись нема, так як перемогти вони фізично не зможуть.

• Подобається Подобається x 2
  6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Шкода, що мене не буде. Хотів би подивитися на це шоу... :)

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

А з фотографом клубу? ,)

8. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

Погоджуюсь з Markell'ом, якось кумедно получаєтся(((

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

А я взагалі не розумію, навіщо перти в Черляни, якщо все це можна на Скнилові побачити. Я чомусь впевнений, що від зміни аеродрому машини краще не полетять.

10. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

на Скнилові рівень трошки не той.. мало місця для парковки і учасників, проблеми з безпекою.. горбата траса на фініші (пару років назад один пласмасовий crx з Білорусі полетів в кущі на фініші через той горб).. в Луцьку, в Рівному давно проводять драг в аеропортах за містом (ровенські взагалі аж в Дубно їздять), було з чим порівняти.. і глядачів там збирається непогана кількість, більше чим в нас на Скнилові, притому що самі міста значно менші чим Львів.

а класи нормальні.. ніде на драгу класи не адаптують під стандартні машини. Доречі регламент обговорювали на forsage.lviv.ua досить активно, можна було прийняти участь ))

• Подобається Подобається x 1
  11. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

Але чи не зменшится кількість відвідувачів, бо я лічно хз чи туди аж буду пертись, сорі чисто моя думка

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: нєх на відрах всяких їздити :mrgreen:
    нормальні машини на горбиках в кущі не вилітають
    А якшо серйозно, то щодо рівня траси цілком згоден, не той. Побачимо що буде в тих Черлянах, сподіваюсь хоч на якусь організацію.

щодо класів-я розумію шо драгові класи не адаптуються під стокові мотори. Але...ми не Європа і далеко не Штати і навть не Білорусія чи Прибалтика, де люди можуть собі дозволити утримувати окремо машинку для драгу і на кожний день, і де рівень драг-заїздів і машин, які беруть в них участь в рази вищий за то шо є в нас. Достойні машини з серйозним тюніхом (які їздять в нас на драгу) перерахувати можна на пальцях, а поганяццо приїжджають в основному на тому, шо кожен день служить вірою і правдою. І це як правило сток, або сток з невеликими доробками.
    Тому вважаю для нас неактуальним такі розриви в класах між об*ємами, треба б хоч якийсь проміжний клас. Інакше просто людям не цікаво буде участь приймати, ганятись будуть пару машин, а решта буде масовка. ІМХО. А як воно буде насправді-побачимо.

13. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

то з клубу ніхто не їде брати участь?
    а ті що їдуть як глядачі, будемо зустрічатись разом чи всі окремо ?

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я неможу прийняти участь з технічних причин, Скірокко наскільки я розумію також, Тополя нема в Україні, хто поїде?
    Необов*язково перемогти, просто гарно проїхати від імені клубу.

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Так, покищо наша команда в процесі підготовки до великих звершень. Тому як на мене, буде добрим, якщо ми просто вивчимо силу майбутніх суперників просто приїхавши як глядачі.

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ти з сином будеш?

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

На жаль, не зможу навіть сам бути :sad:

18. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

все пройшло супер.
    людей було дуже багато,
    автомобілів, що брали участь також достатньо.
    фото викладу , постараюсь завтра.
    їх потрібно позменшувати.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Захід вийшов досить грандіозний , як по львівських мірках. Багато спонсорів, багато учасників, багато людей. Що, у свою чергу, потягнуло за свобою цілу купу незручностей.

Людям треба було лишати машини за 2-3 кілометри від траси.

Через велику кількість народу важко було знайти собі місце із якого хоть щось добре видно.

Все дійство дуже сильно затягнулося. Бо в кваліфікацію полізли щонайменше 100 машин, всякі тазіки, стокові малолітражки, усяке залізяччя, яке у 25 секунд ледве вписувалося, але кожна із тих всіх машин мала по три спроби. Періодично вирубався комп"ютер і не фіксувався час, тому деякі повторювали свої спроби, а комп якийсь дряхлий і включався дуже довго, був простій. В результаті ми побули тільки кваліфікацію, потім подивилися як ганяли дві фури (на фурах вирубився комп і нажаль ми так і не дізналися, який вони показали час. Потім із всіх тих тачок вибрали по 4 в кожному класі і вони вже змагалися далі. Але того ми вже не дочекалися, треба було перти на Львів.

Кваліфікація закінчилася лише в 18 годині і ми прикинули, що 5 класів, по 4 машини, по три спроби, це ще немеряно заїздів і поїхали геть. Хоча усвідомлювали, що зараз якраз почнеться найцікавіше. Та 80% народу, як і ми, на той час вже звалили нафік. Реально якби знали, то можна було приїзжати на 18 годину і свобідно поставивши машину за 50 метрів від старту, насолоджуватися видовищем. Тому, я гадаю, що не варто було анонсувати початок на 14.30, а провести якось раніше кваліфікацію без зайвого натовпу, який товкся по узбіччях і по самій трасі, створюючи значні затримки.

Ще мінус - не було табло з часом, що також негативно вплинуло на видовищність.

Поза тим всім, захід дійсно був доволі потужний і цікавий для тих, хто знайшов собі файне місце і був до самого кінця, або хто мав розум приїхати туди вже під вечір. Було доволі багато цікавих машин. Були пацани з Франківська, які до нас на з"їзд приїжджали. Я думаю, що варто привітати Форсаж і ТК із першим таким великим заходом, молодці.... і, мабуть, у наступні рази будуть враховані всі лажові моменти і тоді все вийде на висококласному рівні

20. Evil

Evil Новачок

VW Golf II GTI 1.8 1986

Був сьогодні на гонках. Львівську підтасовують результати своїм. Час міняють місцями.
    На змаганнях на фініш прийшли одні авто, а у фіналь попали ті, що програли. Навіть з відеом незмогли нічого їм доказати!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)