ДТП Гамаліївка - Малі підліски

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем RomanoProddi, 16 вер 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Шановні форумчани, може хтось володіє інформацією про ДТП, що сталось вчора (сьогодні) вночі 15-16 09 2009. на переїзді між селами Гамаліївка і Малі підліски. Знаю, що рух був перекритий (сам там стояв) і є 5 летальних випадків + 2 аварії. І все через туман.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Жуть. Вчора ввечері їхав до Львова з бульби, туман був добрячий. ДТП бачив тільки у Львові на Зеленій

3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Сьогодні чув по радіо за аварію в цьому місці, але там загнула 1 людина по дорозі в лікарню, зіткнульсь вантажна машина та ваз 2101 (на скільки я памятаю). А 5 летальних випадків це була аварія на мості у Винниках, там мікроавтобус заїзав у бік фурі яка виїжала на головну.
    Там дуже погане місце для виїзду сам там дуже часто їжджу і виїжджаючи на підйомі (що ускладнює виїзд) на головну дорогу, до речі траса КИЇВ-ЧОП міжнарожного сполучення по якій всі дуже швидко їздять, видимість в сторону моста приблизно 50 метрів. Тепер самі подумайте який ідіот це проектував. там дуже аварійне місце і часто бавають аварії.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я чому кажу про 5 смертей, бо той Гаєць чуть не бився в конвульсіях від побаченого і приїхав на кінець черги і розвертав машини. Також чув від нього - "там 5 глухарів, там 5 глухарів", в тому числі і я підійшов і перепитав чи довго?? І вирішив поїхати через Раву-Руську

коли їхав по трасі на Раву, також в одному місці застав туман, при чому ще й був крутий поворот. Ніч, туман,швидкість, дорога не знайома - чуть не злетів.

5. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    О треба було заїхати в гості=)))

• Подобається Подобається x 1
  6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    в 3 години ночі?? думаю ти був би мені радий, як совєти фашистам

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    я їхав тудою 16-го зранку десь так в 10,00. там вже все помалу розібрали... бачив тільки висохлі калюжі крові і взуття жіноче. по радіо потім почув про ту аврію " зіткнення вантажівки з легковою, 2-є загинули намісці, а 3-х в лікарню з дуже тяжкими травмами".... жах..
    доречі, це вже друга аварія на тому відрізку траси за останні 2-а тижні.
    1-а - водій таврії заїхав в дупу вантажівкий і VW Caddy його ше притиснуло добре. тавря в гармошку, шо з водієм хз..

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Ром постав собі GPS він показує дорогу (все-таки якась інфа про дорогу,щей коли не знаєш ЇЇ)

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Та в Малих Підлісках в ночі такий туман, що треба виходити і показувати дорогу, там торфовища і туман буде завжди. Їду максимум 10км/год, бо видимість 5 метрів

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    мене дивує те, що в кончаній Кончі - Заспі кожен 100 метрів працює ліхтар освітлення + ходять мєнти з собаками. А на тому мості, що, не можна освітлення зробити?????????

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    просто в Кончій-Заспі мабудь ну дуже сильні тумани(сильніші чим в Гамаліївці), і мєнти мабудь шукають край дороги щось собі "на хліб",як в "Нашій Раші" бомжі на мусорці

12. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Ну ти й загнув Рома, ти знаєш, хто живе в Конча-Заспі? Там не тільки освітлення і менти з собаками... Там вся еліта України і не тільки України! Приходилось там бувати в приватному секторі в 2004р то туди так просто не попадеш. КПП, охорона, собаки... причина візиту, до кого ідеш.!

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Еліта України - це народ України, незалежно від місця проживання і політичних поглядів. І якби не той народ, то ці сцуки виздихали б вже давно.
    Мають вони щастя, що народ має терпіння.

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)