Шановні форумчани, може хтось володіє інформацією про ДТП, що сталось вчора (сьогодні) вночі 15-16 09 2009. на переїзді між селами Гамаліївка і Малі підліски. Знаю, що рух був перекритий (сам там стояв) і є 5 летальних випадків + 2 аварії. І все через туман.
Жуть. Вчора ввечері їхав до Львова з бульби, туман був добрячий. ДТП бачив тільки у Львові на Зеленій
Сьогодні чув по радіо за аварію в цьому місці, але там загнула 1 людина по дорозі в лікарню, зіткнульсь вантажна машина та ваз 2101 (на скільки я памятаю). А 5 летальних випадків це була аварія на мості у Винниках, там мікроавтобус заїзав у бік фурі яка виїжала на головну. Там дуже погане місце для виїзду сам там дуже часто їжджу і виїжджаючи на підйомі (що ускладнює виїзд) на головну дорогу, до речі траса КИЇВ-ЧОП міжнарожного сполучення по якій всі дуже швидко їздять, видимість в сторону моста приблизно 50 метрів. Тепер самі подумайте який ідіот це проектував. там дуже аварійне місце і часто бавають аварії.
я чому кажу про 5 смертей, бо той Гаєць чуть не бився в конвульсіях від побаченого і приїхав на кінець черги і розвертав машини. Також чув від нього - "там 5 глухарів, там 5 глухарів", в тому числі і я підійшов і перепитав чи довго?? І вирішив поїхати через Раву-Руську коли їхав по трасі на Раву, також в одному місці застав туман, при чому ще й був крутий поворот. Ніч, туман,швидкість, дорога не знайома - чуть не злетів.
я їхав тудою 16-го зранку десь так в 10,00. там вже все помалу розібрали... бачив тільки висохлі калюжі крові і взуття жіноче. по радіо потім почув про ту аврію " зіткнення вантажівки з легковою, 2-є загинули намісці, а 3-х в лікарню з дуже тяжкими травмами".... жах.. доречі, це вже друга аварія на тому відрізку траси за останні 2-а тижні. 1-а - водій таврії заїхав в дупу вантажівкий і VW Caddy його ше притиснуло добре. тавря в гармошку, шо з водієм хз..
Та в Малих Підлісках в ночі такий туман, що треба виходити і показувати дорогу, там торфовища і туман буде завжди. Їду максимум 10км/год, бо видимість 5 метрів
мене дивує те, що в кончаній Кончі - Заспі кожен 100 метрів працює ліхтар освітлення + ходять мєнти з собаками. А на тому мості, що, не можна освітлення зробити?????????
просто в Кончій-Заспі мабудь ну дуже сильні тумани(сильніші чим в Гамаліївці), і мєнти мабудь шукають край дороги щось собі "на хліб",як в "Нашій Раші" бомжі на мусорці
Ну ти й загнув Рома, ти знаєш, хто живе в Конча-Заспі? Там не тільки освітлення і менти з собаками... Там вся еліта України і не тільки України! Приходилось там бувати в приватному секторі в 2004р то туди так просто не попадеш. КПП, охорона, собаки... причина візиту, до кого ідеш.!
Еліта України - це народ України, незалежно від місця проживання і політичних поглядів. І якби не той народ, то ці сцуки виздихали б вже давно. Мають вони щастя, що народ має терпіння.