ДТП!!!Порада?!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Bodyn, 18 сер 2010.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Вчора сталась ДТП з моєю участю, в аварії визнали винного походу водія іншого ТЗ, в ході діла гаішники сказали шо він взагалі без страховки і авто по довіреності.
    Справу передали в ГаІ по місцю прописки винуватця і далитри дні на залагодження дтп, а тобто він задовольняє мої потреби і я пишу шо немаю до нього претензій. По ходу діла бачу шо він "не дуже" хоче підписуватись на мої умови, тому бачу тільки варіант через суд.
    Тому виникає питання як і скільки в мене піде на то часу, і чи реально , можливо хтось порадить шось інше, або порадить як краще.
    В мене проста цивілка від провідної, і два дні часу до моменту передачі документів в суд!

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ап ап!!!!!!!!!!!!!

3. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    якщо мені не зраджує пам'ять в такому випадку тобі може допомогти твоя страхова з виплатами на ремонт,в них там є якийсь фонд для таких випадків.
    А так якщо тіп не піде на твої умови, ремонтуй машину, збирай всі чеки і в суді зможеш відшкодувати збитки.

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    начить так. винним ще ніхто нікого не визнав. ДАЙці лише склали протоколь, де вказали порушення другого водія. тепер протокол піде в суд (якщо звичайно той олень не погодиться все вирішити нормально). якщо все таки дійде до суду, і суд визнає винним в ДТП того водія, тоді у тебе появиться право вимагати від нього відшкодування понесених збитків. для цього треба буде робити експертизу пошкоджень, брати на СТО рахунок на ремонт авто (з досвіду скажу що краще в рахунку зазначати не заміну деталей, а їх відновлення, це по нормогодинах коштує значно дорожче) і з постановою про вину того оленя в ДТП і вартістю пошкоджень і ремонту подавати на нього в суд.
    тобто у вас вихід - або він все залагоджує по мирному, або ти натягуєш його через суд на кругленьку суму.
    але можливі варіанти що він у себе на суді підмутись і визнають винним не його, або вас обох, тоді він буде плювати на тебе з високої гірки. имхо тобі краще взяти участь в судовому засіданні по розгляду протоколу ДТП.

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    навіть якщо мої права мені віддали а його забрали?
    а на довго може затянутись судова тяганина?

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    І буде відшкодовувати він тобі за рішеням суду, для прикладу цифри потолочні, 10р. щомісяця по 50грн., так як він прикинеться без роботи, чи єдиним годувальником сім'ї і т.д. (то юридичні приколи і сюди б зараз Маркелла).
    Моє ІМХО, постарайся з ним домовитись, а ні, то дійсно є Фонд відшкодувань, якщо у нього немає цивілки, як не помиляюсь - вони тобі відшкодовують затрати на відновлення авто, а потім цю суму ''вибивають'' із винуваться - але це вже не твій гемор.

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а чи може він зробити цивілку заднім числом?
    і на протязі якого терміну мені потрібно повідомити свою страхову?

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    це вже кримінал

краще зразу (навіть по телефону),а так до трьох суток.

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    так в нас багато чого "кримінал", але зробити це він таки може?!

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    можливо бумажку і можна написати,але проплату і чек ніяк.

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    логічно...але в довідці про ДТП це вказують?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    В яку суму в тебе ремонт ... приблизно... або що пошкодив...?

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо в нього не було цивілки, то твоя страхова не відшкодує нічого, але є шанс отримати відшкодування від МТСБУ , де є спеціальний Фонд захисту потерпілих.

Він відшкодовує шкоду

Детальніше про ФЗП і як з ним працювати тут http://mtsbu.kiev.ua/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=43&Itemid=148

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    авто ремонту майже не підлягає, рама гармошка, ланжерони загнуті, морда загнута, дверки зміщені до заду на пару мм., дах по середині зігнутий...

15. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А як він умудрився таке створити????:wacko1:

16. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    йомойо співчуваю . недавно теж робив своє авто (яке виглядає зараз майже як до ДТП дякуючи AKNODY) скажу так як в мене було, точніше як зараз є бо це вже триває майже пів року. тобі треба в першу чергу піти прокунсультуватися в адвокатській конторі, так буде найправильніше. піти в даї на Данила апостола забрати довідку про ДТП.якщо я правильно зрозумів то тебе направлять в суд по місцю його проживання. фігово що він не застрахований якби він собі замазав то і зробив страховку то було би краще для тебе.
    Шкода що такі ситуації трапляються
    а як ти ? не постраждав фізично? всі здорові?

17. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Есть еше один вариант!Заехать (за Ювелирным заводом ) есть БОШШ сервис,там есть на втором это же в том же здании "Судовая
    автотоварознавча экспертиза" Мужика звать Галамай Ярослав Иванович
    честно мужик толковый поговори с ним !!!!!

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    якшо не рахувати синяків і забоїв, то та.

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    на рахунок чого він толковий?! шось не розумію, по ремонту чи по юридичній стороні?

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    по юридичній стороні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)