Шановні колеги! Сам я не місцевий, живу аж за Жмеринкою, у Києві. Хто ближче може глянути авто ? http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_b3_8699479.html Бо в зв'язку зі збільшенням кількості дітей продав свою Джетту і шукаю Пассата. Уже місяць шукаю уніварсал Б3, але тільки натрапляв на відра з болтами, то думаю , що й седан не погано... Дякую.
Вибачайте, колеги! Це щось у мене з координацією. Ось правильно буде!!! http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_b3_9159101.html
Попробуй домовитися з власником щоб підїхав до Львова на якусь станцію, бажану чиюсь з клубу. Тут недалеко 70 км в один бік. Гроші йому за дорогу відшкодуєш, а тут її перевірять і зразу скажуть тобі чи вона того вартує.
за Б3 дороговато це я згоден,але 6200 за б4 дизель ,шось з тою машиною нете бо це явно не ціна б4 дизель,там явно мають бути нюанси впевнений на 99,9999%
Дякую за відповіді, але ситуація така, що з Києва я не побачу , що там на СТО побачать, а знайомих, що працюють на львівських СТО - не маю. Якесь дистанційне дійство.... Для початку спробую просто запропонувати на СТО....
Тут є багато людей з клубу які мають СТО. Думаю що вони з радістю допомогли б тобі в цій справі, і крім того не думаю що їм є сенс дурити потенційного співклубника ))) А результат перевірки можа і по телефону розказати.
це в оголошеннях таких цін немає. коли ціна 8000$ а ти підходиш з живими грошима і кажеш що вже забераєш, то ціна одразу опускається і до 6000$. перевірено знайомим
А для чого на ту машину їхати комусь і дивитись ? Щоб потім розповісти Олексію по телефону ? ! ? І що ? ! Маразм. У всіх критерії різні ! Олексій ! Моя Вам порада - поспілкуйтесь з продавцем телефоном, вивідайте побільше інфи у продавця, скажіть, що їдете аж з Києва разом з старим досвідченим автомайстром, який на пасатах зуби з'їв. Таку казку розкажіть продавцю, для того щоб він все максимально чесно розповів про авто. А після розмови (якщо все влаштує) сідайте в поїзд - і в Самбір.
цен может и нету, но машина куплена мной за вышеупомянутое количество денежных знаков кто считает, что такого не бывает - путь покупает за 7 штук Б3 с автоматом тут на форуме
я ж кажу якшо з машиною щось нете то я з тобою згоден на 100% тоді спускається, але ні ти ні я за таку ціну невіддмо свої сарайко бо стан адекватний кращій ціні, а хто гониться за дешевизною , аби потім вкладати і вкладати в авто , то їх проблеми
Є безліч причин по яких продають нормальну машину дешево ! В когось дочка виходить заміж, хтось купив собі нову, а стара просто заважає, і т.д. і т.п.
Никто не говорил, что это был супер жирный Б4. Из допов только кондер и АБС, остальное все можно по желанию доставить, не особо затратно и очень просто.
Ось ось. Підтримую повністю. Дочка заміж не виходить за відсутності оної, то ж мій пасат менше 6700 продавати зовсім не бачу сенсу. Їздить добре, проблем не дає, аж ніяк не заважає, то навіщо продавати за 5 тис., бо хтось так собі думає, що то його ціна. Може його ціна на думку того "знавця" і 4 тис., а може і ще дешевше, бо більше він не має? Ну але то вже його проблеми, зовсім не мої і не мого хорошого авта. Так що дякую за згадку моєї машини і додаткову, хоч і анти, але рекламу від пана f., і за казку на ніч. А кого цікавить нормальна машина, прошу оглядати машину, а не писати гарні казки про дешеві авта в глянці П.С. Порада покупцю з власного досвіду. Всі варіанти, які я бачив, яко "терміново в продаж, бо треба гроші на весілля дочки" чи т.п., і тому мол дешевші за реальну ціну (ті ж В4 за 6 тис. дол. - не смішіть, я не податкова), це все було іржаве відро з купою проблем. Тому не треба гнатися за тими терміновими продажами. Лише при кидаловах з'являється ось ця срачка що мол давай купляй, терміново давай гроші, вже бо черга стоїть. Знаю прекрасно, як вони давлять, ті терміновики на психіку. Але хто в нормальному розумі ведеться на таке? Не виключаю, що 1 з 1000 випадків десь може і існує, але я особисто не зустрічав і друзі такою інформацією також не хвалились. А ось за "термінові" продажі, а ще буває й з іншого міста - ти йому дорогу проплати, він приїде покаже свій терміновий глянц, а там відро без гайок приїзжає, чув дуже і дуже багато історій. Вдалої купівлі! Головне - не продешевити і не прогадати.