Думаю купити, хто може глянути в Самборі Б3

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем aleks77, 10 вер 2012.

1. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Шановні колеги! Сам я не місцевий, живу аж за Жмеринкою, у Києві. Хто ближче може глянути авто ?
    http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_b3_8699479.html

Бо в зв'язку зі збільшенням кількості дітей продав свою Джетту і шукаю Пассата. Уже місяць шукаю уніварсал Б3, але тільки натрапляв на відра з болтами, то думаю , що й седан не погано...

Дякую.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо це Ужгород то трохи задалеко від нас

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Судячи з ціни це трупак, або якийсь лівак.
    Та й пробіг доволі значний.
    Мабуть це вже проблемне авто.

Останнє редагування: 11 вер 2012
  4. aleks77

aleks77 Початківець

5. czerkes

czerkes Новачок

Passat
    Ціна... Машині 22 роки

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А це вже інша справа.
    По-моєму достойний апарат.

7. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Попробуй домовитися з власником щоб підїхав до Львова на якусь станцію, бажану чиюсь з клубу. Тут недалеко 70 км в один бік. Гроші йому за дорогу відшкодуєш, а тут її перевірять і зразу скажуть тобі чи вона того вартує.

8. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B3 Variant 1992 АFN@~150HP
    Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    за 6200 в субботу купил в Червонограде Б4 дизельный... дороговато 6000 за б3

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    за Б3 дороговато це я згоден,але 6200 за б4 дизель ,шось з тою машиною нете бо це явно не ціна б4 дизель,там явно мають бути нюанси впевнений на 99,9999%

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Підтримую. Цін на Б4 дизель таких немає.

11. aleks77

aleks77 Початківець

Дякую за відповіді, але ситуація така, що з Києва я не побачу , що там на СТО побачать, а знайомих, що працюють на львівських СТО - не маю. Якесь дистанційне дійство.... Для початку спробую просто запропонувати на СТО....

12. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Тут є багато людей з клубу які мають СТО. Думаю що вони з радістю допомогли б тобі в цій справі, і крім того не думаю що їм є сенс дурити потенційного співклубника )))
    А результат перевірки можа і по телефону розказати.

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це в оголошеннях таких цін немає. коли ціна 8000$ а ти підходиш з живими грошима і кажеш що вже забераєш, то ціна одразу опускається і до 6000$. перевірено знайомим

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А для чого на ту машину їхати комусь і дивитись ?
    Щоб потім розповісти Олексію по телефону ? ! ?
    І що ? ! Маразм. У всіх критерії різні !
    Олексій ! Моя Вам порада - поспілкуйтесь з продавцем телефоном, вивідайте побільше інфи у продавця, скажіть, що їдете аж з Києва разом з старим досвідченим автомайстром, який на пасатах зуби з'їв. Таку казку розкажіть продавцю, для того щоб він все максимально чесно розповів про авто.
    А після розмови (якщо все влаштує) сідайте в поїзд - і в Самбір.

15. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    цен может и нету, но машина куплена мной за вышеупомянутое количество денежных знаков :)
    кто считает, что такого не бывает - путь покупает за 7 штук Б3 с автоматом тут на форуме

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я ж кажу якшо з машиною щось нете то я з тобою згоден на 100% тоді спускається, але ні ти ні я за таку ціну невіддмо свої сарайко бо стан адекватний кращій ціні, а хто гониться за дешевизною , аби потім вкладати і вкладати в авто , то їх проблеми

• Подобається Подобається x 1
  17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Є безліч причин по яких продають нормальну машину дешево !
    В когось дочка виходить заміж, хтось купив собі нову, а стара просто заважає, і т.д. і т.п.

18. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;

згоден що це ціна хорошого Б4, але явно не 6000 за б4 на фулі в дизелі

19. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    Никто не говорил, что это был супер жирный Б4. Из допов только кондер и АБС, остальное все можно по желанию доставить, не особо затратно и очень просто.

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ось ось. Підтримую повністю. Дочка заміж не виходить за відсутності оної, то ж мій пасат менше 6700 продавати зовсім не бачу сенсу. Їздить добре, проблем не дає, аж ніяк не заважає, то навіщо продавати за 5 тис., бо хтось так собі думає, що то його ціна. Може його ціна на думку того "знавця" і 4 тис., а може і ще дешевше, бо більше він не має? :) Ну але то вже його проблеми, зовсім не мої і не мого хорошого авта. Так що дякую за згадку моєї машини і додаткову, хоч і анти, але рекламу від пана f., і за казку на ніч. А кого цікавить нормальна машина, прошу оглядати машину, а не писати гарні казки про дешеві авта в глянці :)

П.С. Порада покупцю з власного досвіду. Всі варіанти, які я бачив, яко "терміново в продаж, бо треба гроші на весілля дочки" чи т.п., і тому мол дешевші за реальну ціну (ті ж В4 за 6 тис. дол. - не смішіть, я не податкова), це все було іржаве відро з купою проблем. Тому не треба гнатися за тими терміновими продажами.

Лише при кидаловах з'являється ось ця срачка що мол давай купляй, терміново давай гроші, вже бо черга стоїть. Знаю прекрасно, як вони давлять, ті терміновики на психіку. Але хто в нормальному розумі ведеться на таке?

Не виключаю, що 1 з 1000 випадків десь може і існує, але я особисто не зустрічав і друзі такою інформацією також не хвалились. А ось за "термінові" продажі, а ще буває й з іншого міста - ти йому дорогу проплати, він приїде покаже свій терміновий глянц, а там відро без гайок приїзжає, чув дуже і дуже багато історій. Вдалої купівлі! Головне - не продешевити і не прогадати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)