Ви всі помятаєте мою тему про ДВД піонер ми всетаки з татом вирішили повернути ту підробку хто може порадити якесь класне ДВД може хтось займається продажем магнітол але розуміється за порядну ціну:mrgreen:
Відповідь: DVD може той і непідробка але він глючений короче напевно швидше всього брак бо там пише наприклад кнобка + тіпа добавлення звуку а вона є кнопкою миню і ше пару таких збоїв десь через два тижні поїду туда знов і постараюсь забрати гроші а як нє то просто поміняю на іншу модель:mrgreen:
Відповідь: DVD невобіду але це секрет фірми так би мовити просто в мої мами і дятька є магазини і в одних з них вони займаються всякою технікою, тай просто так там ціни як всюди ми просто там багато вже товарилися і того ціни ніби непогані, просто коли брали соньку я був присутній от і взяли класний апарат а піонер я довірив татові я просто немав як поїхати навчання, а він повірив їм наслово і спішив от і вийшло шо неподивився шо то не дуже магнітола:mrgreen:
Відповідь: DVD Этот Пионер точно подделка. 1. Такой модели не существует в природе 2. Маркировка DEH - означает автомагнитолу, а не ДВД 3. Стоит только посмотреть на его морду Еще раз: 8 /097/ 934-59-54 Подъедь. Есть каталоги с фото, харакетристиками, ценами. Вариантов много. Тут не смогу все изложить. Лучше пообщаться лично
Відповідь: DVD Что за модель? Не знаю к сожалению. Скинь линк на нее. Но лучше еще раз повторюсь - заедь