Відповідь: так починалося 1. Яким було продовження? 2. Де кінцевий результат? 3. Чому так неясно названа тема? 4. Раджу переназвати на "зовнішній рестайлинг Голфа-3. Фотозвіт."
Відповідь: так починалося точно вже і незгадаєш та і точно я не знаю бо то вже Петро робив але знаю точно задоволення не дешеве, думаю на зїзді петро вам розкаже.
Відповідь: так починалося я так і не поняв чого твій пасат був білий, цей гольф не білий, а твій гольф також білий!
Відповідь: так починалося ну я не є фанатом білого кольору якого кольору машини були такого і залишалися я їх не перефарбовував.
Відповідь: так починалося Братану твоєму ріспект!!! Бачив я якось його Гольфєц під Метро кеш&керрі і прибалдів. Особливо захавались накладки на арки. Доречі, подяка йому за наклейку, завдяки якій я нарив цей сайт:shock:
Відповідь: так починалося Ну Петро, твоя тачка працює як бігборд на колесах Ріспект і подяка від імені клюбу . А всім, хто ще не приліпив наклейку
Відповідь: так починалося А ВСІ х то не приліпив наклейку МАРТІНІ мав на увазі мене! Ріспект і уважуха МАРТІНІ за зауваження, так тримати :evil: