З днем народження Тебе! Здоров"я Тобі, щастя, і щоб ані Твій залізний, ані той інший друг ніколи Тебе не підводили! Щоби ті люди, які Тебе оточують, мали тільки добрі наміри щодо Тебе, а їх дружба не вимірювалася ані грошовими, ані будь-якими іншими знаками... Одним словом, добрих Тобі людей по життєвій дорозі!
Вітаю. Бажаю перш за все здоров’я, бачити життя зі світлої сторони переповнене оптимізмом, достатку який в нашому житті є дуже важливим і любові близьких рідних і оточуючих.
В цей день тобі - добра, любові, поваги, успіхів у всьому, найміцнішого здров'я, щоб збувались твої мрії..... та багато іншого.... З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ ТЕБЕ!!!!
В цей святковий день зимовий, Хочеться тобі сказати, Слів багато теплих, ніжних, І зі святом привітати! Набажати стільки щастя, Щоб навік не залишало! І, щодня, ранкове небо Теплим сонечком стрічало! Щоб твої світились очі Тільки з радощів кохання! Й в День народження, охоче, Ти прийми мої вітання! Всього тобі найкращого! Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Оооо, Ельза сьогодні буде п"яна))) Вітаю!! Всього всього тобі найкращого. Нехай нічого в житті не зупиняє!
В.І.Т.А.Ю! мої найщиріші побажання! здоров"ячка міцного, успіху по житті, здійснення найзаповітніших мрій! з днем народження
то не квіточка, а кінь якийсь. цілу сторінку зайняв... Ельза! ЕЛЬЗА!! Вітаю тебе, бажаю з трусів вистрибнути, але таки гарно погуляти з нами 21го
Йо-фана.... Мені просто бракує слів, щоб висловити свою щиру вдячність вам всім - мої дорогі одоклубниці і одноклубники, за такі теплі слова, які сьогодні принесли мені масу позитиву і радості Ви влаштували мені справжній Дєньчик - з квітами, тортом і т.д....Дякую щиро всім ВАМ, мої дорогі. Не не,Shaggy, я ще не п"яна...бо попадую по клаві....:D ДЯКУЮ ВСІМ
отож, думаю всі зрозуміли, що на кінце-світній з'їзд вв клюбу ми збираємось без машин! бо... бо Ельза привезе ящик празніка і ми зустрічатимемо світанок (якшо він буде, бо в 22.00 обіцяють THE ЕND) під тости, присвячені Ельзі. отакоє