маю таку траблу: урвалася моя вихлопна. в місці кріплення штанів до резонатора. Вирішено не паритись зі зварочними роботами і купити нову трубу з резонатором. Але от халепа - то треба десь поміняти. Діла там на годину з перекурами. Але робиться з ями чи естакади. Підкажіть, будь ласка, де можна знайти естакаду або яму? Знаю естакади на жовківській і стрийських трасах, але то далеко. машина в центрі і страшно реве :D тож треба шось ближче. завтра маршруткою за трубою в магазин дякую
Гаражі на Пелехатого ті що в яму так спускатись то по праву сторону чи другий чи третій ряд є естакада за 3-5 грн. можна покористуватись, можливо вже дорожче не знаю давно там не був.
На території церкви на Симоненка є естакада. Ніколи не користувався, але, гадаю, якщо попросити то не відмовлять :D
Мож до мене на роботу заїхати, є естакада і біля неї пару СТО. Відповідно любий інструмент в мому разпоряджені. Сам того ніколи ще не крутив і булоб інтересно крутанути разом з тобою. Район Дублян тел.068-770-82-14
baksius, дякую. Домовився з Antoxa, що покручу в нього в гаражі. машина реве страшенно, до Дублян не доберусь :D Матиму тебе на увазі в подальшому :gamer:
Тільки там краще знизу заїжджати, або дальше по Єрошенка (вниз, поворот нижче будиночка) є заїзд нормальний, бо дуже слизько....
Там коли дуже слизько то верхні ворота закривають а заїзд тільки звідти де ти вказав, так званий зимовий заїзд.
можу також допомогти, на роботі є естакада, якщо буде вільна яма то можна в ямі вона в боксі, район левандівки. 0677203028 володимир.
а в якому магазині трубу будеш брати, і на яку машину?? в мене гольф 3 теж тре поміняти.штани і так дальше
Дякую хлопаки за допомогу інфою. Брав резонатор на зеленій. ну у мене Таврія, тож для неї там повно запчастин. Для вагенів є декілька лотків, але ціни мене не зацікавили.. Все купив і поміняв, машинка щаслива і пхне просто супер. а головне, тихенько ! :gamer: