FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pavlo_Lviv, 25 бер 2008.

1. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
  2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Відповідь: FAW Jetta Millionaire- Китайська реінкарнація

а вони, взагалі, мають право таке робити?

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

БАЯН!!!

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

китайське лайно

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

ну непохоже то лайно на джету, скоріше славута чи таврія - навть скоріше амулет схрещений з славутою.

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

на розборки би таких пару.. дешо би собі зняв звітам :))

7. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

уродєц для китайських міліонерів :mrgreen:
    і як тільки VW дозволяє чіпляти своє лого на таке лайно? :evil:

8. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Як на "таке" можна вішати лейбл VW? Взагалі я проти китайського автопрому вцілому!... імхо!

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Знайомий, що повернувся з Китаю, розповідав, що ці машини їздять там як таксі. У цих машин є онструкційне недопрацювання - вихлопні гази якимось чином потрапляють в салон. Тому всі таксисти на джеттах там їздять з відкритими вікнами. Бачив фотки, посміявся.

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Газенваген джетта :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Завод працює під маркою ФВ, контроль якості там теж відповідний. Впевнений, що контроль якості інспектують європейськи спеціалісти. Завод являє собою філію основного виробництва. Такі ж філії є і в Південній і північній америці. Так що то й є ресталінгова Джета МК2, також у китаї випускається ресталінгова версія Пассата Б2. Я бачу на фото тільки реінкарнацію Джети 2. Вона зібрана з нормальних з/ч, кузов я впевнений теж відрізняеться від того ж наприклад Чері Амулета. Чому її називати лайном, я не розумію.

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

бо то китайське лайно

• Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ти справді віриш, що ті дибільні фари ставили під німецьким контролем?

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Полюбе.
    І глушак в салон виводили:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Нацистський геноцид спрямований на знищення китайозів їх же руками.
    Якшо не допоможе газова атака, під німецьким контролем будуть підпилювати ричаги і вмонтовувати запалювач на п*єзоелементі в бензомагістраль. Німецькі автовиробники рятують світ від навали чері-джелі-суньхуйвчай тонко спланованою диверсією.
    А реально-фтопку таку реінкарнацію. І якшо вона під німецьким контролем-позор німцям за сплюндрування доброї слави Г2/Дж2 жовтими кривими ручонками.

• Подобається Подобається x 4
  15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Шановні Фольцводи! Я подивлюся, що ви скажете про китайський автопром ч-з років 10-20. Не розслабляйтеся!!! І не вийоб....!!! А проведіть хоч мінімальний маркетинг китайського автопрому, і взагалі економіки!!! Та оцініть перспективи!!!
    Навідмінну від нас, китайці щороку розвиваються і вдосконалюють свої автівки. А скажіть шановне паньство, що змінилося за 10-15 років на Таврії, Славуті чи Ланосі??? - ніх_я!!!
    Власне я б краще хотів бачити на наших дорогах Джету МК2 українського виробництва (в крайньому китайського) ніж вищеперераховане лайно!!!

Додано через 1 хвилину
    P.S. Я теж спершу не сприйняв дизайн (рейсталінг) цієї Джети, але потім подумав "а чому б і ні?" цілком пристойний модернізований дизайн 80-х з натяком на 90-ті роки.

Додано через 4 хвилини
    Я б із задоволенням купив таку нову Джету за тисяч 10-15 вічнозелених.

Додано через 1 годину 40 хвилин
    А як вам ось такий Китаєць: [​IMG]

Додано через 1 годину 42 хвилини
    Далі тута: http://club.autohome.com.cn/bbs/thread-c-145-883979-1.html

16. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Я думав тут можна висловлювати свою думку, а виявляється треба радитись з тобою

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Вибач, але ці думки мяко кажучи просто упередженні;)

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Чесно кажучи, дивно таке чути від людини-цінителя скірокко. Дж2/Г2 тому й стали легендою, шо були спроектовані Джуджаро і німецькими інженрами, зібрані в бундесі з якісного німецького металу та ін. матеріалів німецькими ж майстрами. Дизайн є класичним і залишається актуальнгим по сьогоднішній день. А косоокі взяли і на його базі зробили збірну солянку, де все передерте з різних моделей, морда і зад замовлені в конструкторів ТАЗа, в цілому бездарно і позбавлено смаку. Вже як випускають джетту-то робили б абсолютно автентичну, а не криворукий ресцайлінг. Про якість зборки, матеріалів і ходові якості можна зробити висновок на основі черрі, яку прародич сеат толєдо лишає в глибокій жопі по всіх параметрах.
    Тому я особисто проти такого "прогресу", зіпсувати добру річ не складно, а то нове, шо вони можуть придумати-подивись на черрі джаггі, таке в страшному сні не могло приснитись...І "китайський авто" ніколи не буде асоціюватись з "якісний авто", китайози позиціонуються на покупців, які не можуть дозволити собі то шо хочуть і їм пох на чому їздити, або не їздили ніколи на нормальних машинах.
    Істинний цінитель МК2 не сяде на таке корито.

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Висловлюєшся дуже різко. Я ж скажу наступне: МАШИНУ потрібно дивитися вживу, а не на фото!!!

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Якшо китайози зроблять скірік з такими акуєнними фарами, бамперами від 10-ки і згладженими лініями кузова, торпедою від г3 і жопою а-ля китайський лєксус, купиш собі замість свого?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)