Хто ***.............????????????? Додано через 1 хвилину ти якого хє.. згадуєш моє імя надаремно ? ? ?
Відповідь: Обговорення бані А шо ти святий? Чи як? Це вже знущання. Один допис це не "активно", повторюю - ти бачиш тільки те,що хочеш бачити! Народ, ми тут що вороги? Пожалітись адміну на когось? Я відкрито в ПП нізя? Додано через 1 хвилину Пахне баном, чи друзів ти не баниш?
Відповідь: Обговорення бані Не подібний ти на друзяку, останній раз як бачились ти навіть не привітався :Р Хороший нюх маєш, якщо так далеко запахи чуєш, прям як парфюмер
Відповідь: Обговорення бані хіба я тебе вапшє бачив. Но раз так кажеш то хай так буде то не від нюху а від запаху залежить.
Відповідь: Обговорення бані Навіть так? Гм-м... Може б то Пепсі спробувати шоб і мені так ввижалось ???
Відповідь: Обговорення бані нє чувак тобі неможна. Тебе і так моментами нормально ципає. Додано через 1 хвилину тобі хіба що молока попити будеш рости здоровий.
Відповідь: флуд Прикольно, за відкриту лайку створено нову тему з жартами.... Флуд... А що тоді офф? Цікаво, а якби я таке вчудив? Бан, стопудово!
ну як скажеш Сашко,тільки одне питання в голові промайнуло ,а яка різниця чи анекдоти напише хтось один і кілька підряд чи кілька людей і поодному?
Сорри что вмешиваюсь! Но в основном на других форумах запрещено создавать посты подряд, на это есть пункт, правити. Создание сообщения больше 3-х подряд, считается набиванием себе кармы на форуме и дурным тоном. Обычно между сообщения проходит какое-то время, обычно 5 часов. С ув
уф, яку тему підняли вже й забув за неї. 4 роки пройшло, колись я парився за матюки і бани на форумі.. Містер Вовчик, ніц особистого. просто у мому розумінні - так штампувати дописи - дурний тон. Погоджуюсь з Гурка. на правах святої теми, Gurkha - поясни свій нік будь ласка. цікаво