Я зрозумів, що за байда під цією машиною, по вікнах я зрозумів навіть, де в неї перед, а де зад. Тільки от хто мені пояснить що за біда перед нею? Це людина? Привид? Шланги гіропідсилювача? ЩО ЦЕ? Може хто був у Європі, знає?
Відповідь: Фотозагадка: Автосервіс європейського рівня у Львові! то робот Вернон вони вже в європі на всіх сервісах працюють замість людей.
Відповідь: Фотозагадка: Автосервіс європейського рівня у Львові! По моєму то мужик припаркував машину, а коли вернувся виявилось шо на тому місці виросло дерево. От він тепер біля неї стоїть, кусає бампер і думає як зняти тачку з дерева
Відповідь: Фотозагадка: Автосервіс європейського рівня у Львові! Машина висить на плунжерному підіймачі, балансування колес проводить машина-робот не знімаючи їх з автомобіля. Це не жарт, така система справді у Європі (і в Польщі також) є, на-живо я ще не бачив. Це так само як є портальні автомийки (не знаю чи є у Львові). Тут в Сургуті я постійно мию машину на портальній автомийці, зручність одна - процес миття машини займає 7 хвилин. Так само і балансування кажуть займає 15хв. Ми живемо у світі швидких (мабуть вже надшвидких) технологій, і в бізнесі потрібна швидкість обслуговування і т.д. і т.п. Додано через 1 хвилину P.S. Гадаю даний шиномонтаж на пасічній немає ніякого відношення до швидких технологій