Адміни вже пройшла половина 2010,можливо буде рух ( я знову на рахунок футболок,майок з логотипом клубу).Напенно потрібно поставити питання хто хоче?,щоб вирішати чи це потрібно.Народ підписуємося.
Тут на мою думку насамперед потрібна рука дизайнера, що показав варіанти, також потрібні варіанти футболок (принаймі, щоб на сезон тої тканини вистачило), оголосити прайс, а тоді вже і бажаючі
Футболки!? я знаю, ЯК їх реально виготовити ))) Спочатку гроші - потім футболки... бо за кошти адміністрації я вважаю робити їх неправильно. є ризик, що хтось відмовиться... Мартіні вже, наприклад, картками на все життя запасений ) тому пропоную продовжити тему футболок в напрямку: Прорахунок -> Ціна -> Гроші на з'їзд -> Партія футболок на з'їзд а ще нагадаю, що є мінімальні тиражі виготовлення (10, 50, 100 шт.) тому... складаєм списки...
Правильно кажеш, і я не тільки картками запасений на все життя, більше я таких інвестицій не готовий робити Хоча взагалі ти трохи не з того боку стартуєш Зараз почнеться - а який фасон? А який матеріал?а яка ціна ? А який дизайн? ...... Спочатку показати фото і опис футболки, потім зібрати гроші, а потім їх зробити Спершу треба вибрати конкретний варіант футболки і тут запропонувати та сформувати тираж та розміри.
Гуд. Пропоную поїхати в Ашан, там бачив чисті (однотонні) і дуже якісні футболки. пофоткаєм і формуєм
Роман, а я пропоную звернутись до фірми Лакор - ми там вже два рази друкували футболки на фірму - дуже класна якість і досить приємна ціна. тим більше, шо там працює наш одноклубник - MasterMind (Андрій)
Ну по правильному так і мало би бути Можна попросити Андрія шоб привіз на з"їзд зразки футболок. Я то їх бачив у них, але не хочу одноосібно приймати рішення в чому всі мають ходити Виберем дружно основу , потім Чефіш намалює малюнок і тоді будем формувати тираж. Поки писав, впала на голову ідея малюнка
для початку, потрібно озвучити ціну "без" і "з". В Київських клубів вартість такої футболки коливається в районі 160-200грн. Я думаю, що це не є дорого