Гальмує форум

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем bass, 21 лют 2011.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Сьогдні почалися гальма при перегляді форуму, сторінка відкривається по 30 сек а то і більше і постійно при цьому пише
    Waiting lux-bn.com.ua...

Forefox 3.16.13
    Windows 7 x64

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я колись жалівся на таке. Але це нічого не змінили, сказали, що це в мене проблеми з компом. Враховуючи, що компи різні, то дуже "слушна" була думка. Потім заборонив завантаження всіх сайтів з банерами, в т.ч. lux-bn.com.ua і тепер маю щастя :) Адміни, якось би прискорити завантаження тих сайтів, є ж різні технології. Бо не завжди є можливість дивитися форум з їх відключенням. Гроші грошима, але дуже незручно для користувачів чекати ті банери, які мені, до прикладу, абсолютно не потрібні. Колись людей відігнали рекламою від телебачення, черга за інтернетом?

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я б сказав так:
    шановні адміни, я розумію що реклама, то бабло на хостінг форуму, але зробіть так, щоб реклама завантажувалася в останню чергу, а ще краще в останню чергу та асинхронно.

Але боюсь знаю відповідь наперед;)

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    варіант із попереднього допису - не варіант? :)

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Я підтрмую, форум почав непадецкі тармазіть внатуре)))))))))))Каво на Данбасс свазіть???

6. kym

kym Аксакал

a 100
    то напевно через те що форум на на чікагському хості....ганяєм електрони навколо земної кулі))))))))) А як серйозно то все вроді нормально. Почистіть свої компи і повикидайте всякі "анти", якщо маєте більше як один.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Адміністрація любить вас!
    Тепер кожен зареєстрований камрад може в самому низу вибрати стиль форуму "Без реклами" і отримає форум майже без реклами.
    Алілуя!

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Красата!
    Аллілуя.

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Оооооо!!! Оце діло!!!! Вельми вдячний

10. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП
    Це все чудаво.. але чи можливо ще зробити опціональним facebook, twitter, вконтакте при перегляді тем?

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Особливо "вконтакте", баню його всюди, і всім знайомим раджу, а тут... на улюбленому форумі його ще й рекламують.

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    І навіщо це? Як це відключити хто знає?

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ніяк. Треба навчитися з цим жити

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Соц сєті - ето проіскі спєцслужб!

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Включи проіск спецслужб - АСЬКУ!

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    не секьюрна - юзай скайп

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені не важко відкрити нову сторінку і зайти куди треба. Окрім того, є різні програми, в яких набагато зручніше користуватися навіть тим же контактом, твіттером чи фейсбуком, чим у браузері. Тому я, до прикладу не розумію, навіщо обвішувати форум, який підбуксовує, ще якимись додатковими функціями. Може вартує зробити щоб він ще каву робив? ІМХО, це все зайве. І замість того, щоб не думаючи, заходити на форум у будь-яку вільну хвилину, я буду думати тепер, чи вартує мені це робити з мобільних пристроїв чи з повільних компів. Нерви і час дорожче.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну і думай про всяку фігню якшо більше нема про що :) краще б подумав як класно на форумі без реклами

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так я ж написав відразу як з'явилася така можливість :) Пишу ще раз - супер без реклами. Лише не завжди пам'ятає, що я не хочу реклами. Відразу біжу туди вниз і відключаю :) Але рекламодавцям про це тссс :mocking:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)