Сьогдні почалися гальма при перегляді форуму, сторінка відкривається по 30 сек а то і більше і постійно при цьому пише Waiting lux-bn.com.ua... Forefox 3.16.13 Windows 7 x64
Я колись жалівся на таке. Але це нічого не змінили, сказали, що це в мене проблеми з компом. Враховуючи, що компи різні, то дуже "слушна" була думка. Потім заборонив завантаження всіх сайтів з банерами, в т.ч. lux-bn.com.ua і тепер маю щастя Адміни, якось би прискорити завантаження тих сайтів, є ж різні технології. Бо не завжди є можливість дивитися форум з їх відключенням. Гроші грошима, але дуже незручно для користувачів чекати ті банери, які мені, до прикладу, абсолютно не потрібні. Колись людей відігнали рекламою від телебачення, черга за інтернетом?
Я б сказав так: шановні адміни, я розумію що реклама, то бабло на хостінг форуму, але зробіть так, щоб реклама завантажувалася в останню чергу, а ще краще в останню чергу та асинхронно. Але боюсь знаю відповідь наперед
то напевно через те що форум на на чікагському хості....ганяєм електрони навколо земної кулі))))))))) А як серйозно то все вроді нормально. Почистіть свої компи і повикидайте всякі "анти", якщо маєте більше як один.
Адміністрація любить вас! Тепер кожен зареєстрований камрад може в самому низу вибрати стиль форуму "Без реклами" і отримає форум майже без реклами. Алілуя!
Це все чудаво.. але чи можливо ще зробити опціональним facebook, twitter, вконтакте при перегляді тем?
Особливо "вконтакте", баню його всюди, і всім знайомим раджу, а тут... на улюбленому форумі його ще й рекламують.
Мені не важко відкрити нову сторінку і зайти куди треба. Окрім того, є різні програми, в яких набагато зручніше користуватися навіть тим же контактом, твіттером чи фейсбуком, чим у браузері. Тому я, до прикладу не розумію, навіщо обвішувати форум, який підбуксовує, ще якимись додатковими функціями. Може вартує зробити щоб він ще каву робив? ІМХО, це все зайве. І замість того, щоб не думаючи, заходити на форум у будь-яку вільну хвилину, я буду думати тепер, чи вартує мені це робити з мобільних пристроїв чи з повільних компів. Нерви і час дорожче.
Так я ж написав відразу як з'явилася така можливість Пишу ще раз - супер без реклами. Лише не завжди пам'ятає, що я не хочу реклами. Відразу біжу туди вниз і відключаю Але рекламодавцям про це тссс