Поїхав поганяти містом ввечері. Катався катався, вирішив заскочити на арену глянути шо там... А там... Там тусовка така шо просто! Одні голандці! В них автопробіг Garbage Tour. Унікальні і цікаві машини! Хто хоче пробуйте ше завтра зранку заскочити, або сьогодні вночі. В них там на стадіоні зараз дискотека))) Завтра зранку вони вирушають на Словаччину. Трошки поспілкувався з ними, дуже веселі чуваки! Оце тусовка! Не то шо наші тупо педе бабами повимахуватися гуму попалити!))) Фотки фігові бо темно вже було... Але шо є то є.
Ше багато там цікавих машин))) Найбільше мені сподобалась вольва-на-вольві. Просто я був під враженнями. В верхній вольві спальня. Питав як в Голандії на такому їздити. Каже без проблем. Правилами не заборонено возити іншу машину на даху. Обмеження тіки 4м висотою машина шоб була. Не більше. По трасі каже 120 їде)) Тяжко тіки з гори, бо морда злітає, а срака черкає землю)))) Але я не увляю як)
Був там також вчора, теж бачив ту всю двіжуху. Враження - суперові, позитивні емоції. Доречі, Вольв там було багато і всі такі, типу 750.
Ну то шо зрозумів від голандців (бо не всі вони добре англійською говорили, та і я далеко не все розумів). Шо їх пускають без проблем, в рамках шоу. Просто так через кордон вони не проїдуть скоріше за все. Хоча ніколи не пробували. Згідно голандських законів вони своїм зовнішнім виглядом нічого не порушують. Практичн овсі мають якісь нові машини для стабільного пересування. А це просто частина шоу, бор всі машини реально 90х років і старше. Так, восновному вольви. Трохи менше ауді і бмв, фольциків шось 2 чи 3 всього бачив... Мерсів теж мало.
Вчора ввечері, бачив як їхала колона цих автомобілів зі сторони кордону в сторону Львова. Цікаво було подивитись. Дитина взагалі була в захваті.
А яка суть того автопробігу, хтось цікавився, чи може чув? Бо авта дійсно цікавий вигляд мали, одне ексклюзивніше іншого. Я спочатку подумав, що то якісь хіпери-планокури.
Garbage(eng)=сміття(укр) далі можна і докумекати, що в гейропі ті авто це ..., сам розумієш А для їх власників, якщо так можна подорожувати і кордони відкривати - то фан і туризм.
Суті нема))) Тупо тусовка і класне проводження часу. Ніяких гонок чи змагань. Зато чуваки собі веселяться і в них класний фан від цього. Люди спілкуються і вони привертають увагу. Їх це пре.
Таки не garbage, a carbage)) Ну то таке)) https://www.facebook.com/TheCarbageRun http://www.carbagerun.nl/route/index.php?editie=7
О, це справді весело... А модерн-токінг в них не грав часом? )) "В мене машина з 90х і тому музика буде з 90х!"
))) Там грали якісь голандські народні. Весело вобщєм)) Я тут умови їхні почитав і поржав)) Кидаю перекдал гугл.транслейтом з голандської...