гбц 1.6 TD

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем vanadium, 23 гру 2012.

1. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    ніхто не має для продажу гідрокомпенсаторну голову для турбодизеля 1.6 JR, SB, 1V 90-го року?

2. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Як людина, яка 400 км. тому попала на капремонт двигуна SB, з висоти польоту над проблемою пошуків голови б/у в гарному стані, скажу: це НАДЗВИЧАЙНА РІДКІСТЬ. Я, як не викручувався, згодився на покупку китайської, але - нової. Всі голови, які мені пропонували бажаючі продати - були не в гарнішому стані, ніж моя. Як кажуть аксакали - то є вада моторів SB. Про інші- не знаю.....

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Запитайся тут на форумі у Міші Green, здається він мав мотор на "дерибан" 1,6ТД.
    Ось його тема
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8519&page=116

• Подобається Подобається x 1
  4. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    дякую за поради, спілкувався, зараз немає

5. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    а яку ти голову купляв? Виробник?

6. aleks77

aleks77 Початківець

На коробці жодного напису, який - би пролив світло на виробника. Хлопці з гольф- клубу сказали, що Китай. Купував через дядьків, що ремонтують голови в інституті ім. Патона. З усіма витратами на посередництво вийшло 2400 грн.

7. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    мені сьогодні відреставровану пропонували за 2500 в зборі з псевдогарантією на чудовий стан.
    Ех, доля лиходійка, вже голова болить від цих клятих автодумок, адже ще так само по ціні і двигун можна купити

8. aleks77

aleks77 Початківець

Знайшлася вихідна накладна. Написано: SZ Metal, головка блока, артикул 1181370. Якщо надумаєте - можу зайти в інститут до тих дядьків.

9. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    ну і як вона себе поводить?
    Да, було б непогано отримати якусь інфо про неї

10. borp

borp Active Member

б-4
    Є із Європи на шайбах. комплектна.

11. aleks77

aleks77 Початківець

Як поводить?.... Стоїть собі і блищить на блоці. З такою погодою проїхав лише 400 км. А перед святами Київ взагалі покрився 10-бальними корками. Сказали, що коли проїду 900 -1000 км., заїхати до них. Голову треба дотягнути. Це на коробці написано.

На що потрібно звертати увагу в її поведінці? просто я не в курсі справ.....

12. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    значить голова як голова,
    як то кажуть алюміній він і в африці алюміній

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)