Привіт усім! Я уважно перечитав розділи по СТО (+ комерційний) і виходить що є тильки 2 сервіса, один дорогий і неякісний Алекс, а другий є в Городку ??? В мене виникли проблеми з протіканням гідролінії підсилення руля Буду вдячний за пораду до кого можна з цію проблемою заїхти ;-)
Я 100% не впевнеий, але роблю висновок що шлангі тому що: - незалежно чи я проїу в день 600 км чи машина просто стоїть рідина зникає з однаковою швидкістю, десь 100мл в тиждень - шланги біля насоса постійно мокруваті. Але зрозуміти звідки саме тече важко
Я пам'ятаю, якось дивився ту хрень про ГУР в експлуатації Гольф 3, то там пишуть вумні вуйки, що для визначення місця протічки треба: Яма\естакада\підйомник; напарник; рідина для ГУР; трапки; і ще якусь рідину на подобі WD-40 (для осичтки патрубків та магістралі ) І так, їдемо на яму, добераємося до гідравлічної магістралі, насухо витираємо всю магістраль+насос щоб сухо було!!! Потім напарник або ти (кому більше віриш і довіряєш) стоїть під машином, а другий, сідає за баранку, заводить авто. Дивишся спочатку в такому режимі чи ніде течки нема, потім поступово повертати кермо до упору спочатку в одну сторону, потім в іншу. Якось так. зробивши цю операцію ти нічого не втратиш, але на 85% зможеш визначити місце де тече.
Не гарантую, що в Тебе така ж причина, але в мене ситуація виглядала так: рідина втікала активно (якщо так скромно окреслити), шляник був мокрий по всій своїй довжині. Я думала, що гідрі гаплик прийшов. Загнала на яму, як написав вище SUS2810, почали з колєгою дивитися, і виявилося, що пропускає шляник на самому стику (де він насаджується на трубку - сорки за "професійні" терміни) - він там був тріснутий. Колєга зняв той шляник, обрізав 1 см (!) і насадив його на своє місце. Після того вже рік, як рівень рідини не міняється.