Клубний герб у нас вже є, прапор також зробили, тож пора подбати про наступні атрибути. Таким атрибутом може бути клубний гімн! У нас в клубі є культовий львівський музикант Shaggy, який готовий взятися за написання і запис гімну. А ми з вами спробуємо йому допомогти. Прошу подавати сюди свої ідеї та побажання щодо тексту майбутнього гімну. Можливо у когось народяться цілі римовані рядки, все це буде корисним в роботі, все викладайте
можна позичити слова з репертуару Алли Пугачової, тіпа - БЕЗ МЕНЯ ТЕБЕ ЛЮБІМИЙ МОЙ........ ну і т.д. і перекласти сімома мовами світу, а ще й на Євробачення висунути. або А ти такой холодний, прожорлівий і модний........ну типу на зимовий мотив, коли приходиш в гараж
Придумали гімн на зїзді ??? У мене найкраща машина - Гольфець !!! А всі інші тачки, то просто ...здець...
знають сусіди і знає родина - що Пассат то сімейна машина.:D Знають дівчата і знають малята- що не сідайте до хлопців в Пассата!!!:dance:
... і що говорити вже про скіроко машина дівчатам впадає у око, а потім без жодної зовсім мороки вони відкривають все дуже широко
для гімну не годиться. Але така Муза привалила - офігенна, що я не стримався. Добре, що встиг взяти ручку і листочка, щоб встигнути записати мислю. І так: Ой казала мамі Свєта: - якось трапилась Фольксваген - Джетта. Їздили на ній, катались І коханням там займались. Та попавсь мені Пассат - то прикольний апарат. Не машина - а квартира Він похожий на Лімузина Ой, ми в ньому кувиркались, Грали до схочу, сміялись Пів-машини обскакали Там і цноту провтикали. Водій був - просто самець:kiss3: Та попавсь мені Гольфець. То прикольная машинка- В ньому є якась "пружинка" Ну так хлонці мені казали, Щоб в машину ми сідали. Але вчора, рідна мамо Я побачила Сірроко І тепер, моя нене, Не зімкну ночами око. Як закрию очі - Бачу ту прекрасную машину І себе біля нього - Непутящую дитину. Але більш за все я хочу На Коррадо покататись... Не проста оця машина - В ньому кажуть є турбіна. Жошкою всі називають І дверцята відкривають. От якби мені хоч раз - покататись в ньому... Ось це--- КЛАСССС!!!!!!!!