Підскажіть в чому може бути проблема: При запуску двигуна зранку і після тривалої не роботи двигуна (більше 12 годин), двигун заводиться і зразу глохне, а в вкращому випадку просто падають обороти. При наступному запуску мотор працює в номальному режимі, свічки міняв декілька разів нічого не змінилось.
Відповідь: глохне двигун при запуску Зранку перед заводкою наступи на педаль. Додано через 5 хвилин Зранку перед заводкою наступи на педаль. Тобто сів в холодну машину, натиснув на педаль до упору в полік, відпустив повністю, повернув ключ, тачка завелась. Так написано в книжці і я так роблю... тіко от є 1 але - в мене карб а в тебе буква "і" в підпсі біля обєму двига. Не знаю яка там система, але в мене при натисканні перевертається заслонка і подається збагачена суміш. Розкажи що в тебе за інжектор?
Відповідь: глохне двигун при запуску Справді, на карб воно помагає, оскільки натискання педалі стискає мембрану прискорювальної форсунки і в камеру потрапляє додатковий бенз. У випадку інжектора таке не проходить. Симптоми схожі на несправність пускової форсунки, що збагачує суміш при холодному пуску. Треба брати в руки книжку та тестер і бадати її на предмет туніядства.
Відповідь: глохне двигун при запуску в мене такаж проблема була недавно, вирішив і її. Це дачик температури двигуна, коли була холодна то заводилась і через пару сек. глохла, а через декілька спроб коли мотор хоч трішки прогрівався то процювала як годинниик, може і втебе такаж проблема... Після заміни дачика проблема зникла.
Відповідь: глохне двигун при запуску Skil напиши в описі своєї машини "інжектор", бо я вже почав плутатись. До речі в мене таке ж почалось (на мому карбі) коли в якості експерименту з 95-го перейшов на 92-й бєнз.
Відповідь: глохне двигун при запуску я різниці на тязі двигуна не відчуваю чи 95 чи 92 навіть 80 ,але при заводці зранку на 92 то зразу глохне, на 95 ні, і при горячому двигуні на 95 ліпше заводиться і не дитонує. короче я заливаю 95. Додано через 1 хвилину в мене карб. від 2108 зі зміненими жикльорами.
Відповідь: глохне двигун при запуску Я йому 5 хв писав велике попередження, а ви так просто - забаньте. Най вже почитає, хоч буде розуміти за что. До речі, завдяки таким !"№; Мартіні сьогодні створював розцінки на рекламу. Так що все продумано - не платиш - сам на своїх таблєтках їздиш. Офтоп вище завтра зніметься, а от щодо теми - всі кажуть про один симптом - надто бідну суміш на холодному двигуні. Очевидно, це так. Інша річ, що ніхто не знає, чим воно викликано - перепусканням зайвого повітря, несправності форсунки або датчика, який керує збагаченням на зимно. Тому треба пробувати все по ланцюжку - від простішого до складнішого.
Відповідь: глохне двигун при запуску якби в тебе на г2 стояв каталізатор то я б сказав що йому повна капець,
Відповідь: глохне двигун при запуску У мене аналогічна проблема на двигуні 2Е, повний інжектор. Нахолодно заводиться і зразу глохне, або падають обороти і аж до заглохання. Другий раз все ок. Я вже навіть привик заводити перший раз, глушити і заводити вдруге. Ніби як варіант можна терпіти, але хочеться знайти причину і зробити все ок. Також звертав увагу, що ніби то ця проблема майже на 100% себе проявляє, якщо одразу після заведення рухнути руль, у мене з гідропідсилювачем (кажуть що є ще якийсь датчик положення руля, який також передає якісь сигнали на двигун). Хтось знає, де є той датчик? За датчик температури двигуна не впевнений, бо проблема устраняється одразу з 2 заводки, двигун анітрішки не прогрітий в порівнянні з першим разом. Натискання на педаль газу в інжекторі не поможе. В мануалі написано щоб заводити взагалі без натискання газу, інжектор все має робити сам. Моя думка, що проблема десь в електриці, а от де саме, не знаю. Що скажете? Цікаво те, що одразу з 2 заводки все в нормі, в чому ж тоді може критися глюк?
Відповідь: глохне двигун при запуску Про датчик положення руля нічого не чув. Коли крутити рульом то гідропідсилювач дає нагрузку на мотор. Якщо мотор і без того майже глохне і ти даєш нагрузку на нього то єстєвствєнно що він заглохне швидше. Ти спробуй миттєво після заведення непрогрітого мотора тронутись з місця - заглохнеш точно так само! Доречі, друзі, а чи проблема не може бути через паливний фільтр? Як варіант - недостатньо бєнзи поступає в двигло.
Відповідь: глохне двигун при запуску Інжектор на 1.3 других гольфів був тільки один - Dijijet. (здається так...) Повний інжектор, подібний на діджіфант. Букви такого двигуна - NZ.
Відповідь: глохне двигун при запуску паливний фільтр має перепускний клапан - він, виявляється ніколи не стримує бензи. І навіть якби стримував - гольфик глох би на високих обертах, коли треба перепускати багато бензини, а не на холостих при заведенні.