Продає мій знайомий машинку - Golf 3 GTD, 1994 р.в., колір - зелений (бутилка), пробіг - 192 т.км., об'єм - 1,9 турбо дизель, гідропідсилювач керма (регулювання по висоті керма), ел. люк, airbeg, магнітофон. Пригнана нещодавно з німців. Знайомий займається перегонкою машин, але цю економну ласточку пригнав для жінки. Але маємо кризу на дворі і оскільки в нього купа машин які не продаються то він вирішив продати ракету-дізельову. Ціна - стартує з 8 700,00 $.
Solaris Дякую! І ще один нюанс, при продажі, фари і салон я міняю на свій, рівнозначна заміна, але в GTD сідухи нижчі, з моїм ростом немаловажно
а до чого той напис SPECIAL??? Бо на багатьох корчвагенівских машинах пишуть (в основному гольфи, джетти 90-их, сеати ібізи 90-их)....чимось відрізняється від звичайних чи то так для красоти?? цікаво просто може хтось в курсах
А аірбег там вистрілює звідки? З сідушок чи з криші??? Чи з вентиляційних дюзів? На панелі жодного я не знайшов Або правте ціну разом з оголошенням або фотки... або я навіть незнаю ))) ЗІ: а люк врізний!?
сама мінімальна комплектація, там тільки двигун потужненький., дійсно кажи другу щоб ціну знімав бо ціна по курсу зашкалює,
дійсно... бортовий комп і тахо на кожному дизелі мякаа панель бампера в колір кузова накладки арки і пороги гідрачь ел люк і то тільки то що я знаю з моїми скромними знаннями 3х гольфів..
Та говорити і писати (в порожняк і так щоб допис поставити) можна багато, а хто дійсно зацікавиться то зовсім інша розмова буде. Ми всі дорослі люди і розуміємо які часи на дворі і що ніхто не відміняв торгу. В Єгипті якщо ти купив щось не поторгувавшись то продавець на тебе загнівався - це в них неповагою вважається - вибачте за ліричний відступ не по темі. Будуть конкретні пропозиції, то звертайтесь в ПП дам номер господаря і з ним вже торгуйтесь, а я виставив оголошення на громадських засадах, допомогти хочу.
Та фацик "уходіт" в мінус тільки би продати, гроші тре - будується, та і в нього на подвірі, ще стоять дві омеги і бус опель :D
Привіт я тут побачив шо твій колєга будується хочу запропонувати столярні послуги за цього гольфіка. батько займається. -сходи -двері вхідні -двері міжкімнатні -ліжка 2-х спальні ВСЕ З МАСИВУ ДУБА!!! портфоліо: km-creative.org.ua (на сайті ще немає фото двох сходів кручених і фоток з ресторану СКЕЛЯ, де тато робив всі двері, і барну стійку)