думаю продавати свою красуню та не знаю скільки просити грошей? гольф 3 "93 1.4 мі , титани, тюннінг(перед та задн бампере, спойлер), аерографія, тонована, пробіг на спід 170 тис , мотор після капіталки , ходова в порядку !
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості а шо ше є люди які вірять в чесний пробіг? ціни 8000 а там вже як буде... може повезе і продаш любителю тюнінгу Додано через 11 годин 40 хвилин нє я шось загнав з ціною 8000 тис 7000 паталок, я не подивився на рік
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості Нє ну я не спорю, що ціни трохи впали, але не настільки! То ти явно загнався нарахунок семи тисяч. Думаю цінити варто в районі 8000$.
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості Не менше 8. Це пробіг після капіталки ? Машинку бачу часто. Як з комплектацією ?
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості там нова приборка, на старій приблизно 250 . Додано через 3 хвилини наразі 5-6 л на 100 км дуже непогано, думаю просити 8500 , мені поки не горить продавати!
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості машинка красива, тобі головне щоб клієнт гідно оцінив тюнінг, тоді візьмеш такі гроші.
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості тюнінг не окуповується машина стара 93 рік плюс 1,4 і гола комплекатція 8000-8500 це просто нереальна ціна..та можеш ставити но сенс якшо ти не продаш....
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості вигляд багато дає . І в ціні теж. Аерографія... думаю, ціна не погана. Закинь ше фоток .
Відповідь: гольф 3 оцінка вартості Машинка ефектна. Їде тихенько, вигляд теж нівроку, коли побачив вживу, оцінив тільки позитивно. Якщо все працює, думаю за 8000 цінити можна. Це моя думка.