Шановні вольцоводи!Порадьте!!!!! Маю непогану пропозицію по Г4 1,6 і 2004. Як взагалі Г4?Багато чув ,що тільки 2і 3 дуже витривалі і не примхливі(на рахунок 2 сам знаю), а як Г4?Дякую
Відповідь: Golf 4 Кажуть що передня підвіска коштовна, вельми, але по користувачах знаю, що воно ламатись не спішить. Сам таке хочу Але потрать хлч годину щоб майстер всю обдивився. В нас є гонщики й 124-й в ідеальному стані куплять і доведуть до стану опеля через місяць
Відповідь: Golf 4 я також таке чув, але думаю шо то не правда то шо в 4 гольфі купа електроніки то факт і з часом може датись чути, але 2004 рік.... помоєму машина має бути в ідеальному стані. Їдь на сервіс там тобі всескажуть шо не так
Відповідь: Golf 4 не чев щоб в такі роки жалілись на ходову чи на мотор це ж танк 21го століття, якщо не був в (авіакатастрофі.)
Відповідь: Golf 4 просять 14000. власника я знаю, один із моїх клієнтів. брав нову з салону. відповідно і вчасно обслуговував але він трохи на ньому накрутив кілометражу.
Відповідь: Golf 4 хто тобі скаже правду??? а спідометр скрутити непроблема! я взагі ніколи недивлюсь на кілометраж, і тобі це раджу!
Відповідь: Golf 4 Краще знати дійсно реальний пробіг, ніж пригнати з німців зі скрученим оддометром і радувати око.
Відповідь: Golf 4 та я також не вірю. але тут людина написала шо то його знайомий, і він знає ту машину.... Шо у львові багато людей які скручують? крім перекупщеків, і ніодного не знаю шоб скручував
Відповідь: Golf 4 на спідометрі 170000. І це реальний пробіг, знаю скільки і куда власник їздив. На Алексі кажуть,що при норм. і вчасному обслуговуванні(масло,ремні, свічки,і тд)двигун без проблем їздить 500 000 км.
Відповідь: Golf 4 Так , мало хто б рекламував такий пробіг для такого віку. Наводить на думку, що реальний