Ура сталося!!! Нарешті придбав авто, яке вибирав досить довго. Зупинився на Golf GTI. Вчора пригнали з Києва, бо внас у Львові таких в наявності нема і треба чекати 4-6 міс, ще й дорожче виходить ніж в Києві. А як розказував в алексі за авто то вони мене не розуміли коли я казав ДжіТіАй, а потім вона видала - то шо ГиТиІ(можливо по нім. воно так і читається:-?) ?, і я зрозумів що треба їхати в Київ. От декілька фото(фото менеджер з салону робив, потім добавлю свої) : PS. як добавляти фото щоб вони відображались в пості??
Відповідь: Golf GTI mk5 Вітаю! По-доброму заздрю... Колір - супер!!! Якби я купував нове авто, то, напевно, купив би саме таке !
Відповідь: Golf GTI mk5 Фоти розміщушь в ітернеті. Наприклад на http://photofile.com.ua/ Далі пишеш все, фото з*явиться на сайті.
Відповідь: Golf GTI mk5 200к.с. Коли їхали з Києва 110-120км/год то середній розхід був 8, але виїзджали з Києва десь хв 30 в суцільній пробці ну і пару хв по Львову. Зараз по місті приблизно 11-12 літрів але то ще обкатка (проїхав 900 км) думаю ще впаде, але то все залежить як їхати :smile:.
Відповідь: Golf GTI mk5 Чоловіче, вітаю, здається, це перша офіційна GTI у Львові! Шануй і ми в цьому допомагатимемо. так і є Зовсім не складно зробити всі 240. 10 хв і 400 баків в в столиці. Для економії постав газ А взагалі в того мотору є оберти, на яких двигун максимально економний. Якщо дотримуватися їх, а не швидкості - буде менеше. Також мушу розчарувати, але обкатки там не існує. Це все слова манагерів, яким сказали так говорити, аби максимально зменшити кількість гарантійних звернень в перші місяці експлуатації. Це їхні зекономлені гроші. Запевняю, що вже зараз сміливо можна тиснути повний Я б йо";№%;вся. І це на GTI. Добрі в тебе нерви.
Відповідь: Golf GTI mk5 Дякую. Бачили б як алекс реагував, Офіційний дилер!! VW у Львові ще не бачив GTI і менеджери повиходили подивитись і посидіти. В книжці по експлуатації пише що перших 1500 км проходиться обкатка, не навантажувати мотор і т.д і т.п. Мені чесно кажучи не важко до 1500 трохи потерпіти, щоб все добре притерлось :smile:
Відповідь: Golf GTI mk5 я би іх не пускав Це офіційна книжка? Якщо так, то забираю слова назад, просто VAG заявляв офіційно, що їх двигунам не потрібна обкатка, допуски в деталях ще в 80-х переступили рівень прецизійності , який дає сама обкатка поршньової групи, вузлів тертя та кочення.
Відповідь: Golf GTI mk5 Так офіційна. Пише таке: Додано через 17 годин 45 хвилин http://lh4.ggpht.com/OKus.OK/SL1zB5PrtPI/AAAAAAAAACA/cWO74wNsurw/OBK.jpg