Відповідь: Golf III GTI Основні особливості - це потужний двигун (зазвичай не менше 100 коней) і дискові гальма
Відповідь: Golf III GTI Дволітровий двигун 2е або абф (115 або 150 к/с), повний інжектор, всі дискові гальма, передні гальм. диски більшого діаметру, АБС, наявність тахометра і МФА, передні крісла рекаро з боковою підтримкою, задній баняк вихлопної на дві рури, і, як правило, повний електропакет з клімою або кондюком. Є такий зараз на продаж, якшо цікавить.
Відповідь: Golf III GTI це і є основною відмінністю GTI і VR6! там ще є якісь треті з задніми дисковими але не GTI, тому на дискові тормоза не ведіться..
Відповідь: Golf III GTI взагалі то там не все так просто, ясно шо все вище перелічене відрізняє GTI від всього решта але крім того ше по ходовій: -інші шарові опори -інший стабілізатор і відповідно стойки до нього -інші амортизатори (жорсткі) і пружини (укорочені) і по кузову: -на молдінгах в кінці має бути напис GTI або GTI edition -ззаді значок GTI -задні фари тоновані чорним кольором -передні фари з окремими рефлекторами (круглий рефлектор на дальнє і габарити і прямокутний на ближнє) -передня решітка не на 4 планки а на 3 -ззаді на даху антена -на кришці багажника спойлер по салону: -як було сказано передні рекаровські сідушки -шкіряний руль та ручка КПП -чорний салон з вишитим візерунком кольору машини -мягка панель так згрубша ніби все. ну і ясно шо мотор має бути як писав Маркел або 8 клапанний 2Е або 16 клапанний ABF. При купівлі такої машини в першу чергу раджу дивитись на геометрію кузова (зазори і т.п.) оскільки вони часто в аварії попадають і звісно ж на стан мотору - можна передбачити шо в 90% випадків йому давали жизні. Ше особливістю мотора 2Е є то шо він навіть справний бере масло (до 1 літри на 1000 км) якшо його крутити добре (5-6 тис) але це є нормально і навіть в сервісній книжчі записано шо таке може бути. А взагалі машина - бомба, їде гарно і керованість має афігєнну порівняно з звичайним гольфом.
Відповідь: Golf III GTI Є світло-зелений металік, 5-дв., ГТІ-едішн з мотором 2е, 95 року за 9300 у.е. Лобове без тріщин.
Відповідь: Golf III GTI бачу крім САТа в ГТІ ніхто толком не розбирається, його відповідь була сама толкова і по суті. а як ГТІ поводить себе на львівській бруківці?
Відповідь: Golf III GTI пропонували ГТ чорний 97р за 10 000у.е, я думав то той самий,але власник по Львову їздити не радив. підвіска занижена,ходова занадто жостка,шкода машини.
Відповідь: Golf III GTI скажу тобі так - якшо комфорт для тебе це не основний пріорітет то тоді ніяких проблем. ходова там хоч і жорсткіша але більш живуча, крім того ти набагато краще відчуваєш всі нерівності і відповідно збавляєш швидкість навіть на невеликих ямах. гірше з низькопрофільними шинами (а саме 205х50, 195х55 - р15) бо такі мають ставитись на GTI - на них часто вискакують гулі але то не від львівських доріг а від трас в львівській області кароче тре бути акуратним на цій гумі... особисто я на свому GTI за 9 місяців експлуатації (кожен день активної їзди по львову і на вихідні за місто) поміняв по ходовій: -одну шарову -стойки стабілізатора -направляючі супортів а за машиною я дивився і чуть шо то зразу міняв тому сам суди наскільки та ходова практична. продав свого гольфа виключно з міркувань того шо мені було мало того мотора і хотів БМВ. доречі беха нижча за GTI і я тільки раз зачіпив порогом на ямі за 2 місяці. п.с. дякую - багато цікавився GTI шними гольфами