Ось моя ластівка чи пак вовчик), бо уродженець Wolfsburgu. Час від часу займаюсь її вдосконалення, ремонтом (також допомагає батько) тому можуть знадобитись ваші поради. Буду радий почути нові думки, щодо неї. А також ідеї щодо вдосконалення.
класна тачька!!! мав писати в ПП шоб виклав фотки з вдосконалень - зняти чехли і якщо рідна оббивка знищена купити нові сідала оригінальні
+1!!! а тим більше в час кризи помаранчевих і т.п. воно ще більше не актуально))))))))) (я про чохли)
Машинка просто супер,Єдиний в них був мінус це те що вони не були оцинковані. А так надійна, дуже класна машина
дякую за увагу до машинки) )) чохли чорно -жовті і на мою субєктивну думку, жовтий до зеленрго пасує, хоча я шукав різні варіанти на базарі кращих не найшов. Оригінальні, якісні сидіння - це було б не зле - тре буде шось шукати. Ще хотів придбати литі диски та пофарбувати барабани у жовтий) Хоча - є багато речей першочерговіших (вдосконалення пофарбування, робота двигуна...)
Буду намагатись бути на з'їзді у цю пятницю біля Метро о 19:00 (я не помиляюсь?) Тому сподіваюсь побачити своїх побратимів по "VW" і їх "залізних" друзів) Радий шо на форумі стіко одиничок) Вітання всім власникам)