Новинки VW у 2012 році Цей рік мине під знаком Golf-а. На відміну від Golf VI, новий компакт із Вольфсбурґа буде насправді новим – від основ. Конструкція авта опирається на базі нової генерації. Зовні Golf залишиться Golf-ом. Помітно зміниться тільки ширина і висота авта. Зате пасажири повинні отримати більше місця для ніг завдяки збільшенню відстані між осями. Під капотом також багато новин: від економних двигунів із турбіною та системою вимикання циліндрів аж до повного приводу на 4 колеса, 180-кінного дизеля, а навіть до гібридної системи (щойно у 2013 році). Однак, перед тим побачимо два кабріолети: Betele та 210-кінний GTI. Асортимент VW у 2012 році поповнить відсвіжений Passat CC та 5-дверна видозміна малого Up-а. За матеріалами «АвтоСвіт», № 1 від 2 січня 2012 р. Перекладено спеціально для Форуму Львівського Фольксваген Клюбу
У редакторському коментарі до цієї короткої замітки написано, що дизайнери VW уважно приглядалися до і30 і зробили відповідні висновки. Так що виявляється, у нашого Адміна не тільки сни віщі
А ви візміть познімайте з тих всіх нових машин шильдікі з переду і ззаду помалюйте в один колір і фіг хто розпізнає яка то марка по силуету... ці компютерні дизайни зробили всі марки дуже подібними... одні французи ще трохи відрізняються по силуету.
О! Моя Мазда! З поверненнням, дорогенька Хоча, ні, залишилось ще підправити решітку і фари, але це вже дрібні пластмаски, у восьмому поколінні справляться, головне концепція
scirocco, а Ти не пробував запропонувати свої послуги світової слави концернам? Чи вони Тебе не пруть? :D
Все би нічого, вигляд нормальний. Шкода, що вже давно загублена основна ідея Гольфа: простота, надійність і доступність! Яким би він не був, та мав би коштувати 10-12 тис. дол. Навіть останні моделі як то Шкода Рапід, Сеат Толедо та навіть і Поло Седан, що позиціонують себе як "доступні" такими певно не будуть (17-18 тис. для мене задорого). Лишається надія на сімейство Ап-Сітіго-Міі, але боюсь і там ціни на них у нас будуть в районі 12500-13000 тис. дол. Так що буду латати свого гольфика 2 і далі слідкувати за новинками Р.С. хто в курсі, коли виходили гольфи 1-2, скільки середніх зарплат (європейських) вони коштували?