Для розкрутки клубу і підняття репутації в очах інших клубів пропуную влаштовувати якісь акції для залучення інших клубів :dance2: Цікавим варіантом гонок організацією якого міг би бути наш клуб може стати Спрінт... основною перевагою спрінту є те що можна зацікавити достатньо велику кількість людей.. як я бачу проведення цієї гонки.. всі учасники збираються в пункті А організатори проводять реєстр учасників і передають дані на пункт Б... а фішкою є те що немає зазначеного маршруту проходження відстані от тут і вирівнюються шанси між учасниками заїзду бо хтось ліпше йде по прямій, хтось проходить повороти, хтось відторможується, а комусь то всьо взагалі непотрібно бо він добре знає місто і спокійно прокочується тупічьками.. наскільки я розумію те що я описав є елементом КВЕСТУ, але наприклад я не беру участь бо мене цікавить тільки їзда думаю я не один такий і людей би таке зацікавило.. висловлюйте свої думки і ідеї..
Бачив фільм Rat Race ? А якшо серйозно, то можливо це й цікаво, але питання - наскільки безпечно? Якшо у квесті ніби-то головну роль відіграє не так швидкість пересування , як швидкість розгадування і виконування завдань, то в цьому випадку ми маємо справжню повноцінну гонку. Я б не ризикнув таке організовувати з огляду на моральну, а може й юридичну відповідальність в разі якихось неприємних інцидентів. Хтось розіб"ється чи когось переїде... воно нам треба? Давайте залишимо стрітрейсинг довбодятлам
ну добре можливо моя ідея і погана, але тебе не задіває те що львівський VW клуб не контактує з іншим клубами???
інші клуби не задіває, шо вони не контактують з VW клубом а взагалі нам дійсно бракує руху, то правда
ту що воєнна струстура? якщо хтось хоче перейти кудась то хай йде!!! до нас тоже хтось може перейти я питав чи тебе не задіває..
Гонки нормуль мона і організувати, згідний з Мартіні, що є певні складнощі з безпекою і ПДР, але думаю то можна розрулити шляхом заохочувальних чисто символічних призів, тобто коли не перемога є головною, а участь, тим більше у Львові коли є повно варіантів шляхів дістатися з пункту А в пункт Б, як варіант підсаджувати "штурмана" з конкуруючої команди, що слідкуватиме за дотриманням правил руху
а що зупиняє учасників квесту порушувати ПДР?? долистав форум ЛТК там вони підписують якісь писулі перед гонкою орієнтування..
ну особисто я знаю форд-клуб , знаю тюнінг-клуб, хонда-мафія, це такі шо більш-менш активність проявляють. І ці клуби знають про нас. Інші я не впевненений шо існують, принаймні я не знаю.