Гонки з пункту А в пункт Б

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Solaris, 5 лют 2009.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Для розкрутки клубу і підняття репутації в очах інших клубів пропуную влаштовувати якісь акції для залучення інших клубів :dance2:
    Цікавим варіантом гонок організацією якого міг би бути наш клуб може стати Спрінт...
    основною перевагою спрінту є те що можна зацікавити достатньо велику кількість людей..
    як я бачу проведення цієї гонки..
    всі учасники збираються в пункті А організатори проводять реєстр учасників і передають дані на пункт Б... а фішкою є те що немає зазначеного маршруту проходження відстані от тут і вирівнюються шанси між учасниками заїзду ;) бо хтось ліпше йде по прямій, хтось проходить повороти, хтось відторможується, а комусь то всьо взагалі непотрібно бо він добре знає місто і спокійно прокочується тупічьками..
    наскільки я розумію те що я описав є елементом КВЕСТУ, але наприклад я не беру участь бо мене цікавить тільки їзда думаю я не один такий і людей би таке зацікавило..

висловлюйте свої думки і ідеї..

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Бачив фільм Rat Race ? :)

А якшо серйозно, то можливо це й цікаво, але питання - наскільки безпечно? Якшо у квесті ніби-то головну роль відіграє не так швидкість пересування , як швидкість розгадування і виконування завдань, то в цьому випадку ми маємо справжню повноцінну гонку. Я б не ризикнув таке організовувати з огляду на моральну, а може й юридичну відповідальність в разі якихось неприємних інцидентів. Хтось розіб"ється чи когось переїде... воно нам треба? Давайте залишимо стрітрейсинг довбодятлам

3. Solaris

Solaris Аксакал

ну добре можливо моя ідея і погана, але тебе не задіває те що львівський VW клуб не контактує з іншим клубами???

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А це може і правильно, - щоб не було перекінчиків :)

5. Solaris

Solaris Аксакал

що то означає??

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    інші клуби не задіває, шо вони не контактують з VW клубом

а взагалі нам дійсно бракує руху, то правда

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Люди котрі постійно бігають з одної організації в іншу і так безперервно

8. Solaris

Solaris Аксакал

ту що воєнна струстура? :) якщо хтось хоче перейти кудась то хай йде!!! до нас тоже хтось може перейти :yes:
    я питав чи тебе не задіває..

9. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    клуби україни обєднуймось!!!:drinks:

10. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Гонки нормуль мона і організувати, згідний з Мартіні, що є певні складнощі з безпекою і ПДР, але думаю то можна розрулити шляхом заохочувальних чисто символічних призів, тобто коли не перемога є головною, а участь, тим більше у Львові коли є повно варіантів шляхів дістатися з пункту А в пункт Б, як варіант підсаджувати "штурмана" з конкуруючої команди, що слідкуватиме за дотриманням правил руху

11. Solaris

Solaris Аксакал

а що зупиняє учасників квесту порушувати ПДР??
    долистав форум ЛТК там вони підписують якісь писулі перед гонкою орієнтування..

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    по ідеї повинна совість, але по місту гоняти то трохи аморально, безвідповідально і цука апасно

• Подобається Подобається x 1
  13. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    може вони про нас не знають? а що ми робимо для того, щоб про наш клуб знали інші???

Останнє редагування: 7 лют 2009
  14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну особисто я знаю форд-клуб , знаю тюнінг-клуб, хонда-мафія, це такі шо більш-менш активність проявляють. І ці клуби знають про нас. Інші я не впевненений шо існують, принаймні я не знаю.

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    егеж бо... знають =)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)