Ремонту не пiдлягае так як ремонт буде коштувати бiльше нiж цiна машини ($18000) Тут така фiшка iснуе з страховкою... менi замiсть Раббита дають Гольф 2010-о року... без доплати
Ну ніфіга собі ремонтик потянув. В нас тут 5000 приблизно. Цікаво скільки століть пройде поки наші страхові до такого дійдуть.
Я знаю шо один AirBag тут помiняти на Гольф 5 це уже $4000... 2.5Л 2010-го року, трошки новiший мотор, 170 л.с. замiсть 150-ти. ... Але я думаю шо з маленкою доплатою я зможу взяти 2.0л турбо ГТi 2010-го року.
тепер якраз і появиться шанс твому ребіту попасти в таку тупорозвинуту країну як наша, і то припливе як шрот полатають і буде як нова.
Ну не зовсiм. Раббiта будуть продавати на аукцiонi. Його куплять якiсь шроти и будуть продавати по запчастинах.
По перше, країна має бути розвинута у всіх сферах, по друге, має бути відсутнє сильне розшарування у суспільстві (дуже багаті, які з жиру бісяться і люди на рівні бідності), а по третє менталітет людей має помінятись, тобто всі мають бути свідомі, що страховка потрібна, бо ніхто насправді не вміє прогнозувати своє майбутнє... Після таких змін реально залишаться кілька потужних страхових компаній, внаслідок чого перестане існувати такого ставлення до СК,що є зараз в більшості українців. ІМХО