Готель у Львові.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем vet_mak, 25 січ 2009.

1. vet_mak

vet_mak Початківець

OVB - не VW, но тоже німець, я б даже сказав найкращий німець :)
    Хлопці порадьте гарний готель в районі мотозаводу або податкової, треба шоб в районі 250 грн за номер максимум 300, но 250 з сніданком то супер булоб. Тре шось таке як Айвенго в Рівному, Парус в Чернівцях, Околиця у Луцьку, Ізумруд в Ужгороді:hi:

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Раджу скористатися приватним сектором, людський готель за ці гроші це складно. Спробуй зайти сюди www.arenda-lviv.com.ua та вибрати потрібну кількість кімнат та район. Якщо щось підбереш і дзвонитимеш, скажи, що ти з фолькваген-клубу, можливо зроблять знижку.

3. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    На ринку Південний є непоганий готель,і якраз підходить по ціновій категорії.3-4 зупинки до податкової.

4. vet_mak

vet_mak Початківець

OVB - не VW, но тоже німець, я б даже сказав найкращий німець :)
    А яка назва готелю?
    Не обовязково щоб біля податкової чи мотозаводу, найкраще то десь поблизу але як нема то і інші варіанти підійдуть...тільки кидайте назви

5. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Та і називається - готель "Південний", ось http://www.tcp.com.ua/services/hotel_pivdenny/
    сам колись там часто зупинявся ,мені сподобалось !
    На верхньому Шуварі також є хороший готель !

Останнє редагування: 25 січ 2009
  6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не був в Айвенго в Рівному, Парус в Чернівцях, Околиця у Луцьку, Ізумруд в Ужгороді
    Але в 20-ти хвилинах ходьби від мотозаводу є дешевий готель Тустань середньої паршивості.

вул. Любінська, 168а; тел: (0322) 69-28-82. Розташований поблизу аеропорту. Працюють перукарня, пральня, масажний кабінет. Для проведення засідань і конференцій - бізнес-центр на 25-30 місць. Є автостоянка, кафе-бар. Номери різних категорій з телевізором, холодильником, телефоном.

7. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ну якщо Тустань так здешевіла то порекомендую "Гетьман" на Волод. Великого, якраз по середині між Мотозаводом і Податковою, діючі ціни не знаю, з кризою все міняється, його плюси купа транспорту у всі боки від маршруток ідо трамвая в центр 5хв, магазин Океан з шиииирочезним вибором продуктів і готових страв,Макдональдс(на любителя), новий цум для закупів, базар, + стоянка від готеля. Думаю умови і ціни там прийнятні бо клієнтури явно не бракує.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)