чи є в когось якась література по грамотному встановленні акустики або як навчитись розбиратись в тому всьому? І чи правда шо ліва пищалка має бути справа а права зліва?
Відповідь: Грамотна акустика "Концертний зал на колесах" Шихман.(основна книга) Купиш на радіобазарі. Про пищалки повня дурня
Відповідь: Грамотна акустика Цікавитть грамотне встановлення музики на Б4 універсал, ціна? Куди підїхати, щоб ти подивися, порадив, що краще і як краще зробити???
Відповідь: Грамотна акустика Планета Аудіо - вул. Газова 5 - бічна вул. Куліша - підїдь - там пацани роблять все на вищому рівні! я робив все собі там, як цікавить можу показати свою акустику і включити. або до Кваса - про ціни і якість не знаю бо не робив там нічо, думаю він тобі сам розкаже але наскільки знаю ніхто не жалівся
Відповідь: Грамотна акустика 1. Тре добре знати провідникову фізику 2. Ше краще хвильову. 3. Любити живу!!! музику 4. знати хбудову а самк головне кріплення всякої лабуди в авто. 5...... поки для початку всьо
Відповідь: Грамотна акустика Інститут побутової радіоелектронної акустики. Констянтин Баклаєв, знаходиться на наливайка,6 найбільший профік по звуку в пост радянському звуці. Але він сам ен робить, хіба може проконсультувати.
Відповідь: Грамотна акустика можливість навчання, це в процесі купування головок акустичних, ти місяць там сидиш і щось дізнаєшся
Відповідь: Грамотна акустика а шо тут не панятного береш стакан олівє і до нас в гараж а там і акустику поствимо і тебе навчимо, головне шоб олівє було добре!!!:-D
Відповідь: Грамотна акустика мда! спочатву виясни шо таке олівє тобі може розповісти Кіндер пиши йому в приват, а тоді продовжимо розмову! ок?
Відповідь: Грамотна акустика Олівє то така штука, яка допомагає Травелу фантазувати! Він після олівє стає профі по звуку. Одразу проявляється неабиякий слух! Одним словом його пробиває на всякі дива, які найкращим майстрам не всилу!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Грамотна акустика субєктивно, але для хорошого ексклюзиву йде 5-8 тис. амер. єнотів, в нас у Львові і 2 місяці роботи.....