Гроші для армії

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем kym, 19 бер 2014.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    565 - гроші для армії. Тре живі гроші на АКБ і колеса для БТРів. Хто ще не відправив хоч чотири дзвінки не жмотьтесь... прийдуть москалі більше втратите. Хто не годує свою армію годує чужу

• Подобається Подобається x 1
  2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Підтримую. Чув туди вже більше 2 млн перевели.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    2 юрособи і 6 фізособи станом на вчора

С мабільнава дєвайса

4. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    Нікого ще непризвали?

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Сьогодні передали що уже 10 млн зібрали
    Фігня. якась...я тільки знаю 8 фізосіб що перевели гроші....разом переводили

6. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    А тепер і я напишу про наболівше.
    Моя думка, щодо "допомога ЗСУ ч/з №565" - це вже верх цинізму, брєд, .... Я вшоці, навіть не в шоці, а в ах** :shok::shok:, і мені печально :cry: за армію таке чути, навіть встидно...... і ку*ва, в грудях пече.
    Як так можна, "верхівка" на протязі часу незалежності все в Збройних силах України розкрадала, а тепер бідний, нещасний люд повинен по 5 грн. скидуватись???? Ну це просто 3,14здЄц А чому "Небесна Сотня" оборонялась фанерою та дерев'яними саморобними кийками?
    Особисто я, ЗСУ віддав 10 років, там багато чого побачив, і багато чого купував за власні кошти (коротко опишу):
    - АКБ до своїх "Тунгусок", доречі, АКБ танкові і не 5 грн. коштують;
    - радіостанцію;
    - генератор на Камаз 4310 та інші комплектуючі;
    - бензу до ЗІЛа-131
    - елементи системи охолодження та фари до МТ-ЛБ (двигун ЯМЗ-238)
    ..... цей список можна продовжувати до нескінченності.
    Це була система і всі так попадали, хто був в системі, починаючи з солдата закінчуючи офіцером.
    А тепер що, ще бл*ь по 5 грн. пересилати, мало їм виродкам???????
    Часто собі пригадую, як на Тучинському полігоні в 2007-2008 році нас збирали до одного кодла і озвучували вказівки командування АК, а саме, давили морально, змушували, наказували повернути державі відсуджені через суд кошти (так звані пайкові). З цього ми взагалі улибались. Бо це звучало так, ніби: "йди до дому, забери від сім'ї гроші та поверни де заробив".... :diablo::D:diablo:
    А ось цей "товарІщЬ", котрий на фото, це взагалі "класІка"..... Він був, а може й ще Командувач (начальник) військ ППО СВ ЗСУ, тобто начальник роду військ. Так от, коли цей "пацан" приїжджав до нас на Чауду на полігон, то з нас (офіцерів, прапорщиків, контрактників) збирали по ХХ грн. на те, щоби він жив в Феодосії в комфортабельному готелі, днями відпочивав на яхті з дівками, і пив лише спеціально свіжовижатий моркв'яний сік.
    [​IMG] [​IMG]
    А тепер паскуди "легалізували" прихід бабла, тай метод класний обрали, що кажуть "в потрібний час при ідеальних для цього обставинах".
    Про це можу багато писати, але чим більше пишу, тим більше в грудях пече та болить.
    Додам ще таке, що десь в 2007 (+- 1 рік) відмінили харчування офіцерів та прапорщиків на полігонах. А точніше - безкоштовне, то що положено харчування на полігонах. Натомість було введено наступне:
    - харчування вищезазначеної категорії в/слу-ів коштувало 36,00 грн./день (по схемі - хочеш їсти завтра, давай бабло сьогодні)
    - термін перебування на полігоні 50 діб (+-10-15, як коли)
    - зарплата на карточку 2033,00 грн.
    - відрядні (так звана компенсація за харчування) 25,00 грн./доба, але в кінці поточного року, або ж вже на наступний.
    В кого є бажання, може прикинути математично, якщо в рік получалось 4-5 місяців суто на полігонах.
    Я жодної копійки таким чином не перекину на ЗСУ, я хочу бачити звіт по тих коштах, що люди перекидають, я не вірю, що армія бідна, вона не бідна..... як може бути бідною армія, коли на початку 2000-х років нас годували м'ясом (робили з нього підливу і т.д.) із запасів "Н/З", на котрому штамп стояв із зазначенням року коли м'ясо потрапило на зберігання, і цікаво те що там роки були 1958, 1976, 1982 ось так. То що получається, всі запаси вже оприходували :yahoo::yahoo::yahoo:?
    Можливо у когось закралась думка, що я не патріот своєї держави, що я не бендеровець, і т.д.???? Хто так думає, то ви помиляєтесь.
    За останні 3-ри тижні до мене кілька разів телефонували мої друзі (з 24 омбр, з 72 омбр), котрі тільки зараз вступили в певні посади в частинах ЗС, та з інших причин і задавали такі питання:
    - як правильно (тобто з якою черговістю "трасєра", "осколочно-фугасно зажигатєльні") снаряджати снаряди в лєнти, щоби потім СБУ-шники в тюрму не посадили;
    або
    - в чому причина, коли при в ключеній апаратурі заглушили турбіну, і перестав працювати "ПУИ" (пульт управления и индикации), при умові що на іншій машині працює при методі заміни, куди дивитись, з якого шкафчика починати.....
    і т. д. питання були доволі різноманітні. І те що знав, з чим стикався підказував і розказував. А склалось так, що в період з 2005 по 2009 рік лише наші (вт.ч. мої) машини ("Тунгуски") їздили на полігони, доставлялись ж/д транспортом, приймали участь у тактичних навчаннях з бойовою стрільбою, ламались, ремонтувались і т.д., це в той час, коли з інших в/ч по Україні військовослужбовці приїжджали "туристом" і стріляли, ламали твої ж машини.
    Це не свідчить про те що вони дурніші, це наслідок того, що не було відповідних навчань, що не було відповідної практики де з тим можна стикнутися, навчання (тактичні) проводились на бумагах де результатом було списання палива (не однієї тони пального), а реально - тільки хребти тягали по землі.
    І на завершення опишу (згадав, не можу не описати цього) неодноразово був свідком та своїми очима бачив, як вчили механіків-водіїв ("Тунгуски", "Стріли-10", "Оси" і "БМП"). Незважаючи на те, що вони пройшли піврічний курс навчання в учебці м.Десна, після того, як вони попали в бойову частину. Ось так вчили їздити:
    4 солдата ставали один за одним (по екіпажно), таких екіпажов було 3-6. На голову одягали картонну коробку з-під печенька, котру взяли в магазині воєнторгу, в коробці прорізали горизонтальний отвір розміром 30*10 см (приблизно) і так ходили по парку бойових машин. Так би мовити, тренувались "пішо по машинах" орієнтуватись в обмеженому просторі на місцевості :crazy::crazy::crazy::russian_ru::russian_ru::lol::ireful1:. Питання: "навіщо нам тренажери, учебки, та учбові автомобілі (вт.ч. гусеничні)". Воно то смішно, але якщо задуматись глибше, то хочеться плакати.
    Дякую всім за увагу, хто не полінувався дочитати.

Останнє редагування: 21 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я сам не служив, але якщо є знайомі, особливо з наших країв, котрі в різний час служили в Криму, спитайте, як там до них ставились.
    Я ще був малим, як одного пацана з нашого села привезли в цинковій труні, і не дали відкрити, сказали "повісився". Це з строкової служби, в перші пів року.
    Та ви і самі це знаєте. Армія ніколи не була медом, але Крим сприймали майже як Чечню, квиток в один кінець...

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    В Криму на Чауді був 3-ри рази зі своєю технікою. Де-кілька друзів служить там же (1 в Перевальному в береговій охороні, 1 безпосередньо на Чауді в ПВО, 1 в Сімферополі ВВ МВС, командир роти спец.назу, і так всюди) але на жаль з ними зв'язку не має останнім часом.
    Щодо Криму, то й там є нормальні люди, щоправда села там бідні. Одного разу, мали гроші, але не мали де купити нормальної їди, хліба, спиртного, то випадково зустріли мужика на мотоциклі МТ, якому дали 50 грн. і він завіз нас (нас було двоє)
    в село (в одну сторону до 15 км) відвіз до магазину, а так як хліб там розкуповували до 8-ої год.ранку і на той момент його там не було, то він з хати свій віддав.
    Інший випадок, то один татарин мав хутір де тримав худобу і свині і баранів, то там купували в нього барана. Ставився він доброзичливо. Баран випотрошений і замаринований тоді коштував 600-800 грн. На другий рік коли туди приїхали, хотіли взяти свиню, так він вже не тримав їх, бо свині відгризали псам вуха, коли пси спали (через не хватку корму), а картопля у них дуже маленька і на вагу золота, а та що нормальна то привозна.
    Хоча й були такі, котрі запитувались нас: "как там у вас на Украине?".
    з цим не зовсім погоджуюсь, був особисто та бачив, розказував друг на той час начальник РЛС на Чауді. А саме, живуть в Феодосії, щоранку Камаз забирає їх в військову частину на Чауду і щовечора відвозить додому а це 30км приблизно в одну сторону, в Феодосії навіть старший лейтенант мав службову квартиру.

9. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
    а чому б не розпродати майно з межигіря на армію?
    там одні люстри більше ніж 3 млн євро.

10. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Цілком підтримую diesel757, Нехай перше заберуть гроші в тих генералів їх сімей і родичів котрі накрали, а потім просять в людей про допомогу. можна це робити і паралельно, щоб скоріше зібрати кошти. А таких колишніх військовослужбовців як diesel757, повернути назад в армію, щоб підняти її, і саме головне кожному такому військовослужбовцю віддати хоча б один-два відсотки статків тих зажирілих генералів.
    Знаю небагато людей котрі пішли з армії, хоча були перспективними військовослужбовцями, і котрим постійно обіцяли золоті гори. Пішли вони бо не згідні із системою, як писав diesel757. І це що написано нашим одноклубником є ще одне підтвердження.

11. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Мужики, не "накаляйте"....
    Давайте хвильку позитиву і трохи "люзу":
    :good:
    Я думаю,як мінімум, треба запитати в нього.... :rofl:

12. kym

kym Аксакал

a 100
    От вроді розумні люди.... так всі знають що генерали і інші розікрали і їх до суду тре... Ви не зрозуміли напевно що гроші треба вже і живі.... під перекоп з миколаєва БТР ри заїхали без АКБ... дьорнули і завели... а далі треба 100 АКБ - так от ці гроші власне на такі нагальні потреби. Потім можна і Міжгіря продавати.

13. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Я говорив, що більше тут моїх постів не буде.. тому цей буде в ролі P.S.

Так от, саме за то мене тут всі затролили.. не патріот, правакатор і так далі...
    Я до твого розпачу добавлю ще таке: а нафіга зараз взагалі озброювати армію, якщо НІХТО НЕ ВОЮЄ ?!

І так само з будь-якими пожертвами! Це все найоб, будь то для майдану чи ще для когось.. люди як крали - так і крастимуть... як не верхівка то низівка, як не низівка то середина, як не середина - то ще хер зна хто..
    Ось парочка відео наніч, для безбожників:
    http://www.youtube.com/watch?v=lVPEoxr8jNw
    https://www.facebook.com/photo.php?v=844601408898697

Щиро буду вдячний, якщо хтось мінусне... хочу в антикарму залізти ))
    Все буде аделаджі. Алелуя, брати мої і сестри..
    Щиро ваш, Sebastian del Maar )

14. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    не суди по собі

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    То ти не воюєш, і на заході не воюють))
    Не воюють повноцінно бо нема чим воювати. Не воюють повноцінно бо все ж є якесь фінансування і всі бояться. Не буде фінансування нас без війни візьмуть.
    Дурниця все вищесказане)))
    Красти будуть. Факт. Але то того не стосується зараз.

16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Є чим воювати, щоправда не 100%. ... не 100% від прийнятого еталону

17. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Хто бажає здати гроші..... :lol:
    Ну це просто п*здЄц. Взяли собі за моду в народа бабло просити.
    А куди подівалось то майна, той ЗІП, ті комплектуючі???????? :ireful1:
    Я в ах...ї..... дожились мля.
    [​IMG][​IMG]
    Провести масштабні перевірки у тих розграблених частинах, а винуватців і командирів притягнути до кримінальної відповідальності та судити за законами воєнного часу. Кур*а, герої йопт, захисники нашого часу.
    П/С/ проте, сьогодні цілий день, показують по ТВ, що на аукціон виставлять державні авта, котрі були для чиновників. Хай той командир просить гроші на поворотніки і радіатори там, а не в народу. Хай скриньки пожертв, краще застосовуються для збору коштів хворих дітей.......

Останнє редагування: 2 кві 2014
  18. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    поки міністр МВС Аваков а з благодійних грошей які надсилають по 565 здирають податки до 40%

а військови які в криму неможуть виділити благодійні кошти бо немаю процедури

одним словом нічого незмінилось а з людей як і завжди люблять дерти щоб дірки латати спираючись на ситуацію в країні

19. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    мене дратує ще те коли була революція всі поклади надію на Правий Сектор а зараз його порівнюють за бандитами і екстремістами

правильно казав один чоловік не цінить героїв Україна

а така нація приречина

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)