565 - гроші для армії. Тре живі гроші на АКБ і колеса для БТРів. Хто ще не відправив хоч чотири дзвінки не жмотьтесь... прийдуть москалі більше втратите. Хто не годує свою армію годує чужу
Сьогодні передали що уже 10 млн зібрали Фігня. якась...я тільки знаю 8 фізосіб що перевели гроші....разом переводили
А тепер і я напишу про наболівше. Моя думка, щодо "допомога ЗСУ ч/з №565" - це вже верх цинізму, брєд, .... Я вшоці, навіть не в шоці, а в ах** :shok::shok:, і мені печально за армію таке чути, навіть встидно...... і ку*ва, в грудях пече. Як так можна, "верхівка" на протязі часу незалежності все в Збройних силах України розкрадала, а тепер бідний, нещасний люд повинен по 5 грн. скидуватись???? Ну це просто 3,14здЄц А чому "Небесна Сотня" оборонялась фанерою та дерев'яними саморобними кийками? Особисто я, ЗСУ віддав 10 років, там багато чого побачив, і багато чого купував за власні кошти (коротко опишу): - АКБ до своїх "Тунгусок", доречі, АКБ танкові і не 5 грн. коштують; - радіостанцію; - генератор на Камаз 4310 та інші комплектуючі; - бензу до ЗІЛа-131 - елементи системи охолодження та фари до МТ-ЛБ (двигун ЯМЗ-238) ..... цей список можна продовжувати до нескінченності. Це була система і всі так попадали, хто був в системі, починаючи з солдата закінчуючи офіцером. А тепер що, ще бл*ь по 5 грн. пересилати, мало їм виродкам??????? Часто собі пригадую, як на Тучинському полігоні в 2007-2008 році нас збирали до одного кодла і озвучували вказівки командування АК, а саме, давили морально, змушували, наказували повернути державі відсуджені через суд кошти (так звані пайкові). З цього ми взагалі улибались. Бо це звучало так, ніби: "йди до дому, забери від сім'ї гроші та поверни де заробив".... ::D: А ось цей "товарІщЬ", котрий на фото, це взагалі "класІка"..... Він був, а може й ще Командувач (начальник) військ ППО СВ ЗСУ, тобто начальник роду військ. Так от, коли цей "пацан" приїжджав до нас на Чауду на полігон, то з нас (офіцерів, прапорщиків, контрактників) збирали по ХХ грн. на те, щоби він жив в Феодосії в комфортабельному готелі, днями відпочивав на яхті з дівками, і пив лише спеціально свіжовижатий моркв'яний сік. А тепер паскуди "легалізували" прихід бабла, тай метод класний обрали, що кажуть "в потрібний час при ідеальних для цього обставинах". Про це можу багато писати, але чим більше пишу, тим більше в грудях пече та болить. Додам ще таке, що десь в 2007 (+- 1 рік) відмінили харчування офіцерів та прапорщиків на полігонах. А точніше - безкоштовне, то що положено харчування на полігонах. Натомість було введено наступне: - харчування вищезазначеної категорії в/слу-ів коштувало 36,00 грн./день (по схемі - хочеш їсти завтра, давай бабло сьогодні) - термін перебування на полігоні 50 діб (+-10-15, як коли) - зарплата на карточку 2033,00 грн. - відрядні (так звана компенсація за харчування) 25,00 грн./доба, але в кінці поточного року, або ж вже на наступний. В кого є бажання, може прикинути математично, якщо в рік получалось 4-5 місяців суто на полігонах. Я жодної копійки таким чином не перекину на ЗСУ, я хочу бачити звіт по тих коштах, що люди перекидають, я не вірю, що армія бідна, вона не бідна..... як може бути бідною армія, коли на початку 2000-х років нас годували м'ясом (робили з нього підливу і т.д.) із запасів "Н/З", на котрому штамп стояв із зазначенням року коли м'ясо потрапило на зберігання, і цікаво те що там роки були 1958, 1976, 1982 ось так. То що получається, всі запаси вже оприходували ? Можливо у когось закралась думка, що я не патріот своєї держави, що я не бендеровець, і т.д.???? Хто так думає, то ви помиляєтесь. За останні 3-ри тижні до мене кілька разів телефонували мої друзі (з 24 омбр, з 72 омбр), котрі тільки зараз вступили в певні посади в частинах ЗС, та з інших причин і задавали такі питання: - як правильно (тобто з якою черговістю "трасєра", "осколочно-фугасно зажигатєльні") снаряджати снаряди в лєнти, щоби потім СБУ-шники в тюрму не посадили; або - в чому причина, коли при в ключеній апаратурі заглушили турбіну, і перестав працювати "ПУИ" (пульт управления и индикации), при умові що на іншій машині працює при методі заміни, куди дивитись, з якого шкафчика починати..... і т. д. питання були доволі різноманітні. І те що знав, з чим стикався підказував і розказував. А склалось так, що в період з 2005 по 2009 рік лише наші (вт.ч. мої) машини ("Тунгуски") їздили на полігони, доставлялись ж/д транспортом, приймали участь у тактичних навчаннях з бойовою стрільбою, ламались, ремонтувались і т.д., це в той час, коли з інших в/ч по Україні військовослужбовці приїжджали "туристом" і стріляли, ламали твої ж машини. Це не свідчить про те що вони дурніші, це наслідок того, що не було відповідних навчань, що не було відповідної практики де з тим можна стикнутися, навчання (тактичні) проводились на бумагах де результатом було списання палива (не однієї тони пального), а реально - тільки хребти тягали по землі. І на завершення опишу (згадав, не можу не описати цього) неодноразово був свідком та своїми очима бачив, як вчили механіків-водіїв ("Тунгуски", "Стріли-10", "Оси" і "БМП"). Незважаючи на те, що вони пройшли піврічний курс навчання в учебці м.Десна, після того, як вони попали в бойову частину. Ось так вчили їздити: 4 солдата ставали один за одним (по екіпажно), таких екіпажов було 3-6. На голову одягали картонну коробку з-під печенька, котру взяли в магазині воєнторгу, в коробці прорізали горизонтальний отвір розміром 30*10 см (приблизно) і так ходили по парку бойових машин. Так би мовити, тренувались "пішо по машинах" орієнтуватись в обмеженому просторі на місцевості . Питання: "навіщо нам тренажери, учебки, та учбові автомобілі (вт.ч. гусеничні)". Воно то смішно, але якщо задуматись глибше, то хочеться плакати. Дякую всім за увагу, хто не полінувався дочитати.
Я сам не служив, але якщо є знайомі, особливо з наших країв, котрі в різний час служили в Криму, спитайте, як там до них ставились. Я ще був малим, як одного пацана з нашого села привезли в цинковій труні, і не дали відкрити, сказали "повісився". Це з строкової служби, в перші пів року. Та ви і самі це знаєте. Армія ніколи не була медом, але Крим сприймали майже як Чечню, квиток в один кінець...
В Криму на Чауді був 3-ри рази зі своєю технікою. Де-кілька друзів служить там же (1 в Перевальному в береговій охороні, 1 безпосередньо на Чауді в ПВО, 1 в Сімферополі ВВ МВС, командир роти спец.назу, і так всюди) але на жаль з ними зв'язку не має останнім часом. Щодо Криму, то й там є нормальні люди, щоправда села там бідні. Одного разу, мали гроші, але не мали де купити нормальної їди, хліба, спиртного, то випадково зустріли мужика на мотоциклі МТ, якому дали 50 грн. і він завіз нас (нас було двоє) в село (в одну сторону до 15 км) відвіз до магазину, а так як хліб там розкуповували до 8-ої год.ранку і на той момент його там не було, то він з хати свій віддав. Інший випадок, то один татарин мав хутір де тримав худобу і свині і баранів, то там купували в нього барана. Ставився він доброзичливо. Баран випотрошений і замаринований тоді коштував 600-800 грн. На другий рік коли туди приїхали, хотіли взяти свиню, так він вже не тримав їх, бо свині відгризали псам вуха, коли пси спали (через не хватку корму), а картопля у них дуже маленька і на вагу золота, а та що нормальна то привозна. Хоча й були такі, котрі запитувались нас: "как там у вас на Украине?". з цим не зовсім погоджуюсь, був особисто та бачив, розказував друг на той час начальник РЛС на Чауді. А саме, живуть в Феодосії, щоранку Камаз забирає їх в військову частину на Чауду і щовечора відвозить додому а це 30км приблизно в одну сторону, в Феодосії навіть старший лейтенант мав службову квартиру.
Цілком підтримую diesel757, Нехай перше заберуть гроші в тих генералів їх сімей і родичів котрі накрали, а потім просять в людей про допомогу. можна це робити і паралельно, щоб скоріше зібрати кошти. А таких колишніх військовослужбовців як diesel757, повернути назад в армію, щоб підняти її, і саме головне кожному такому військовослужбовцю віддати хоча б один-два відсотки статків тих зажирілих генералів. Знаю небагато людей котрі пішли з армії, хоча були перспективними військовослужбовцями, і котрим постійно обіцяли золоті гори. Пішли вони бо не згідні із системою, як писав diesel757. І це що написано нашим одноклубником є ще одне підтвердження.
Мужики, не "накаляйте".... Давайте хвильку позитиву і трохи "люзу": Я думаю,як мінімум, треба запитати в нього.... :rofl:
От вроді розумні люди.... так всі знають що генерали і інші розікрали і їх до суду тре... Ви не зрозуміли напевно що гроші треба вже і живі.... під перекоп з миколаєва БТР ри заїхали без АКБ... дьорнули і завели... а далі треба 100 АКБ - так от ці гроші власне на такі нагальні потреби. Потім можна і Міжгіря продавати.
Я говорив, що більше тут моїх постів не буде.. тому цей буде в ролі P.S. Так от, саме за то мене тут всі затролили.. не патріот, правакатор і так далі... Я до твого розпачу добавлю ще таке: а нафіга зараз взагалі озброювати армію, якщо НІХТО НЕ ВОЮЄ ?! І так само з будь-якими пожертвами! Це все найоб, будь то для майдану чи ще для когось.. люди як крали - так і крастимуть... як не верхівка то низівка, як не низівка то середина, як не середина - то ще хер зна хто.. Ось парочка відео наніч, для безбожників: http://www.youtube.com/watch?v=lVPEoxr8jNw https://www.facebook.com/photo.php?v=844601408898697 Щиро буду вдячний, якщо хтось мінусне... хочу в антикарму залізти )) Все буде аделаджі. Алелуя, брати мої і сестри.. Щиро ваш, Sebastian del Maar )
То ти не воюєш, і на заході не воюють)) Не воюють повноцінно бо нема чим воювати. Не воюють повноцінно бо все ж є якесь фінансування і всі бояться. Не буде фінансування нас без війни візьмуть. Дурниця все вищесказане))) Красти будуть. Факт. Але то того не стосується зараз.
Хто бажає здати гроші..... Ну це просто п*здЄц. Взяли собі за моду в народа бабло просити. А куди подівалось то майна, той ЗІП, ті комплектуючі???????? Я в ах...ї..... дожились мля. Провести масштабні перевірки у тих розграблених частинах, а винуватців і командирів притягнути до кримінальної відповідальності та судити за законами воєнного часу. Кур*а, герої йопт, захисники нашого часу. П/С/ проте, сьогодні цілий день, показують по ТВ, що на аукціон виставлять державні авта, котрі були для чиновників. Хай той командир просить гроші на поворотніки і радіатори там, а не в народу. Хай скриньки пожертв, краще застосовуються для збору коштів хворих дітей.......
поки міністр МВС Аваков а з благодійних грошей які надсилають по 565 здирають податки до 40% а військови які в криму неможуть виділити благодійні кошти бо немаю процедури одним словом нічого незмінилось а з людей як і завжди люблять дерти щоб дірки латати спираючись на ситуацію в країні
мене дратує ще те коли була революція всі поклади надію на Правий Сектор а зараз його порівнюють за бандитами і екстремістами правильно казав один чоловік не цінить героїв Україна а така нація приречина